Βενιζέλος επικίνδυνος...ναι ή όχι

Δεκαοκτώ ολόκληρους μήνες χρειάστηκε ο ελληνικός λαός για να διαπιστώσει πόσο εθνικά επικίνδυνος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Κάποιοι το ήξεραν ήδη από καιρό!
Αν λοιπόν για έναν εξόφθαλμα χαμηλής αντίληψης άνθρωπο χρειαστήκαμε 18 μήνες για καταλάβουμε την "ποιότητα" του,τότε πόσο χρόνο θα χρειαζόμασταν για να καταλάβουμε έναν....
άνθρωπο 10 φορές ευφυέστερο από τον Παπανδρέου.
Χθες στην Βουλή ο Βενιζέλος ήταν πραγματικά απολαυστικός για το τρόπο και την κατεύθυνση που είχε η ομιλία του.
Μίλησε με ανθρωπιά για τον Ελληνικό λαό που δοκιμάζεται , δεν είπε ούτε λέξη για το μνημόνιο ή τους δανειστές και τα "ωραία τους λεφτά " (όπως ο Παπανδρέου).
Μέχρι εδώ τα λόγια , ερχόμενοι στις πράξεις που είναι τελικά αυτό που μας αφορά ,συνεχίζουμε με νέο μνημόνιο, σκληρότερο από το σκληρό 1ο μνημόνιο , για την ψήφιση του μνημονίου Νο2 με 180 Βουλευτές όπως ο ίδιος είχε προτείνει ούτε λέξη, που κολλάει λοιπόν ο τόσος πόνος για τους ανέργους συνταξιούχους και μικρομεσαίους όταν αυτό που ετοιμάζει είναι χειρότερο από αυτό ζήσαμε και το ξέρει πολύ καλά.
Άρα με τον Βενιζέλο ισχύει κάτι που είχε πει ένας παλαιός παράγοντας του ΠΑΟΚ "θέλουμε τον Βενιζέλο να υπερασπίζεται τον ΠΑΟΚ ως νομικός ,γιατί είναι ικανός να μας πείσει ότι ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ καλό αποτέλεσμα, ενώ θα έχουμε χάσει μέσα στην Τούμπα από τον Πανσεραικό με 4-0"
Ελπίζω για το καλό της χώρας αυτές να είναι φαντασιοπληξίες μου και να μην επαληθευτεί τίποτα από τα παραπάνω για τον Βενιζέλο και πραγματικά να έχει κάποιο σχέδιο για την Ελλάδα μας...

VOLCANOΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα