Ξυπνάτεεεεεεεεεεεε! ! !

Θέλω να κάνω μια ερώτηση στον καθένα από εσάς που θα διαβάσει αυτήν την ανάρτηση Στην συνέχεια θέλω εσείς να κάνετε την ίδια ερώτηση σε όσους γνωρίζετε..

Ας δούμε αν κάποιος/α θα μπορέσει να μου δώσει μια σωστή απάντηση....

Όλοι πληρώνουμε φόρους πολλών ειδών. Αυτοί που......
εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα και είναι παραγωγικοί, πληρώνουν...
περισσότερο και αμείβονται λιγότερο.

Με την σειρά τους από τούς φόρους του ιδιωτικού τομέα πληρώνονται και οι κυβερνώντες , οι δημόσιοι υπάλληλοι , οι αστυνομικοί , οι στρατιωτικοί και όλοι οι άλλοι.

Λένε ότι τους κυβερνητικούς τούς χρειαζόμαστε να μας κυβερνούν και να νομοθετούν ώστε να υπάρχει τάξη , να μην κλέβουμε ο ένας από τον άλλο (δηλαδή τους εαυτούς μας) , να δημιουργούνται έργα τα οποία πάλι εμείς πληρώνουμε , και να μας προστατεύουν από εγκληματίες , απατεώνες , κλέφτες , κ.τ.λ.

Ένας τεχνίτης χρησιμοποιεί εργαλεία, έτσι και οι κυβερνώντες. Θα αναφέρω μερικά από τα εργαλεία τους ... διαπλοκή , διχόνοια , μίσος ,άπατη , μυστικισμός , φόβος , πείνα , ανεργία , ψέμα , αντίπαλα δέη , φανατισμός , κομματισμός , πρόστιμα , φυλακή , θρησκεία , ρατσισμός , πειθώ , προβοκάτσια , χάιδεμα , μαστίγωμα , εξορία , ιδεολογία για κάθε στρώμα της κοινωνίας , μπιγκοτισμος , ρεβανσισμός , καπιταλισμός , κομμουνισμός , σοσιαλισμός , δημοκρατία , δικτατορία , απολυταρχισμός , οικογενειοκρατία , φασισμός , αναρχία...και πάρα πολλά ακόμα.

Το μεγαλύτερο η ένα από τα μεγαλύτερα όπλα τους είναι η ΕΛΠΊΔΑ.
Δει νουν ελπίδα όταν είναι στριμωγμένοι και την αφαιρούν όταν έχουν το πάνω χέρι,
Πολλές φορές αιματοκυλούν και την χώρα, ώστε να μην υπάρχει καμία ελπίδα.

Για να αποχαυνώνουν τον λαό στις μέρες μας έχουν μοιράσει και τα Μ:Μ:Ε. ώστε ο λαός να πιστεύει ότι κάποιος οι κάποιοι είναι με το μέρος του.

Η ερώτηση μου είναι πολύ απλή.

Πληρώνουμε φόρους για να μας δέρνουν; για να τούς ταΐζουμε και να συντηρούμε αυτούς και τα ακριβά γούστα τους; για να τους φοβόμαστε; για να στρεφόμαστε εναντίων των συμπατριωτών μας επειδή είναι σε ένα άλλο ιδεολογικό στρατόπεδο στο οποίο αυτοί τους παρέσυραν η να τρέφουμε μίση για τούς φίλαθλους μιας άλλης ομάδας επειδή έτσι το θέλουν αυτοί.

Μια απάντηση σας παρακαλώ.

Αν δεν έχετε απάντηση, τότε ξυπνήστε, ίσως τότε θα αρχίσετε να σκέπτεσθαι.


http://epanastasi-gr.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα