Alpha: «Κέρδισε» την τηλεθέαση της Δευτέρας στη μετά «Σασμό» εποχή

Τα θερινά τμήματα των καναλιών νοηματοδοτούνται από τις επαναλήψεις σίριαλ και τις σκάντζες στα πρωινομεσημεριανάδικα. Η μάχη της τηλεθέασης όμως δεν γνωρίζει καλοκαίρια και χειμώνες και μαίνεται.

Τη Δευτέρα που λέτε, μέσα σε συνθήκες- αμείωτου- ανταγωνισμού ο Alpha, με επιλογές δοκιμασμένες, με αντοχή στο χρόνο, απέσπασε το μεγαλύτερο μερίδιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Ήταν δεν ανάλογο εκείνων που συχνά εμφάνιζε στην κανονική διάρκεια της

τηλεοπτικής σεζόν (2023-2024). Ένδειξη ότι έχει καταφέρει να «χτίσει» συνήθεια τηλεθέασης και να αναπτύξει σταθερή σχέση με τους τηλεθεατές.

Οριακή διάκριση στη δεύτερη θέση εξασφάλισε το Mega, το μερίδιο τηλεθέασης του οποίου ήταν σχεδόν ίδιο με εκείνο του Σκάι. Έχει δε ενδιαφέρον η απόδοση του καναλιού του Φαλήρου καθώς δείχνει τάσεις σταθερότητας σε επίπεδο απόδοσης το τελευταίο πρόσφατο διάστημα.

Στο μπρα ντε φερ μεταξύ ΑΝΤ1- Star επικράτησε– στο τσακ- το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ στο 5,5% αναδιαμορφώθηκε το μερίδιο της ΕΡΤ1, με το Open να εμφανίζει δυναμική στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει καιρό τώρα. Στον «αυτόματο» Μακεδονία TV, ΕΡΤ3 και ΕΡΤ2.

Διαβάστε επίσης:

Cosmote TV και Νοva επισημοποιούν την σύμπραξη – Από 23 Αυγούστου τα αθλητικά τους σε κοινή μετάδοση

ΕΣΡ: Προειδοποιητικό «καμπανάκι» στα ΜΜΕ για σεβασμό στη μνήμη νεκρού από εκπομπές

Στο Κόκκινο: Εξωθήθηκα σε έξοδο από τη διοίκηση, καταγγέλλει η Ναταλί Χατζηαντωνίου – Η απόφαση της συνέλευσης των εργαζομένων

Keywords
Τυχαία Θέματα