Debate ΠΑΣΟΚ: LIVE η «μεγάλη μάχη» των έξι υποψηφίων προέδρων

Τις θέσεις τους για τα βασικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τις πολιτικές που σκοπεύουν να εφαρμόσουν, καλούνται να αναπτύξουν οι 6 υποψήφιοι και υποψήφιες για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αναδεικνύοντας τις διαφορές των προτάσεων τους, με το βλέμμα στην κάλπη της 6ης Οκτωβρίου.

Οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου βρίσκονται στα αριστερά των δύο δημοσιογράφων της ΕΡΤ και στα δεξιά τους Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας, Μιχάλης Κατρίνης. Οι 6 υποψήφιοι φτάνοντας νωρίτερα στο

Ραδιομέγαρο προχώρησαν και στις πρώτες δηλώσεις τους.

Παρακολουθήστε ζωντανά την τηλεμαχία:

Παρακολουθήστε το live blogging:

Όπως έχει συμφωνηθεί αναμεσά τους, η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης σε ό,τι αφορά τις έξι ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30” και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90″. Οι δημοσιογράφοι Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς, θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά έξι (6) follow up ερωτήσεων ο καθένας στους έξι υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15” και κάθε απάντηση τα 30”.

Κάθε υποψήφια-ιος θα έχει τη δυνατότητα πέντε φορές κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας, να υποβάλει ερωτήσεις, να κάνει τοποθετήσεις αλλά και σχόλια, σε διαφορετικό κάθε φορά συνυποψήφιό του, αλλά και σε διαφορετική ενότητα. Η υποβληθείσα ερώτηση, όπως και η απάντηση, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30”. Την ίδια χρονική διάρκεια θα πρέπει να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις.

Οι 6 θεματικές ενότητες

1)Οικονομία ανάπτυξη 
2)Κοινωνικό κράτος, νέα γενιά, δημογραφικό
3)Εξωτερική πολιτική, άμυνα, ΕΕ
4)Κράτος, Θεσμοί, Αυτοδιοίκηση
5)Κλιματική κρίση, πολιτική προστασία, ενεργειακή μετάβαση
6)ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα

Διαβάστε επίσης:

Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη μετά τις προκλητικές δηλώσεις περί αναγνώρισης του ψευδοκράτους

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί και από ποιους επανέρχεται η συζήτηση για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων

Έξι τροπολογίες για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους επανακαταθέτει το ΠΑΣΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Debate ΠΑΣΟΚ, LIVE,Debate pasok, LIVE