Disney+: Σειρά ντοκιμαντέρ για τη μόδα στα 90’s μέσα από τα μάτια διασημοτήτων

Εμβληματικές φυσιογνωμίες της βρετανικής δημοσιογραφίας της μόδας συγκέντρωσαν προσωπικότητες από τη βιομηχανία της μόδας αλλά και από τον χώρο της πολιτικής και του θεάματος για την υλοποίηση του ντοκιμαντέρ «In Vogue: The 90s».

Η περιβόητη Άννα Γουίντορ διευθύντρια της «Vogue», ο δημοσιογράφος Χάμις Μπόουλ (global editor at large στην έκδοση αλλά και διευθυντής στο περιοδικό The  World of Interiors των εκδόσεων Conde’ Nast), o Έντουαρντ Ένινφουλ (στυλίστας αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue

και διευθυντής σύνταξης στην Ευρώπη για το Conde’ Nast) και η Τοννέ Γκούντμαν (πρώην μοντέλο, στυλίστρια και νυν συντάκτρια μόδας της αγγλικής  Vogue)  θα αφηγηθούν την ιστορία της βιομηχανίας της μόδας, όπως την έχουν ζήσει εκ των έσω, μαζί με μερικούς από τους πιο επιδραστικούς εκπροσώπους της μόδας, του κινηματογράφου, της πολιτικής, σε μια δεκαετία σημαντικών μεταβολών που πέρασε στην ιστορία ως «η εποχή που κυριαρχούσε ένα είδος  εκστατικού εφησυχασμού», η τελευταία χωρίς ιντερνετ και σόσιαλ μίντια, εν γένει το τέλος μιας εποχής.

Προσωπικότητες με ακτινοβολίας ανάμεσα τους η Κέτι Μος, η Χίλαρι Κλίντον, η Γκουίνεθ Πάλτρου, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλούν στο πρώτο επεισόδιο το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 20 εκείνου του μήνα.

Το ντοκιμαντέρ, θα προβληθεί πρώτα σε Η.Β. και Ιρλανδία από την βρετανική έκδοση του Disney+ και κατόπιν σε άλλες αγορές της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου. Στις ΗΠΑ θα λανσαριστεί από την πλατφόρμα ροής Hulu.

Οι Άμπερ Βαλέτα, Άντριου Μπόλτον, Μπάζ Λούρμαν, Καμίλα Νίκερσον, Καρλιν Σερ ντε Ντουζελ, Κλερ Ντέινς, Κλόντια Σίφερ, Ντόνα Καραν, Ζαν Πολ Γκοτιέ, Τζον Γκαλιάνο συμμετέχουν στα συνολικά έξι επεισόδια.

Μιλούν για την μόδα στα νάιντις επίσης οι Μάρκ Τζέικομπς, Λίντα Εβαντζελίστα, Μάικλ Κόρς, Κιμ Καρντάσιαν, Μιούτσα Πράντα, Ναόμι Κάμπελ , Στέλα ΜακΚάρτνεϊ, Τομ Φόρντ, Βέρα Γουάνγκ, Βικτόρια Μπέκαμ.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Κρύος: Πέθανε ο executive producer της Acun Medya – To «αντίο» της Έλενας Παπαρίζου

Το Google Doodle γιορτάζει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων (video)

Έλενα Ακρίτα: Η επιστολή της ΕΣΗΕΑ σχετικά με την ανάρτησή της για την Κατερίνα Παναγοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Disney+, Σειρά, 90’s,Disney+, seira, 90’s