«Emily in Paris»: «Δίχασε» ο πολυαναμενόμενος τέταρτος κύκλος της σειράς

Στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του «Emily In Paris» στο Λος Άντζελες παραβρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης (14/8) η Lily Collins.

Η πρωταγωνίστρια που υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο της Emily Cooper στην επιτυχημένη σειρά του Netflix μαγνήτισε τα βλέμματα, φορώντας ένα λαμπερό στράπλες μαύρο φόρεμα με τολμηρό ντεκολτέ με χάντρες, διάφανη φούστα και λαμπερές λεπτομέρειες.

«Η πρεμιέρα των ονείρων μου! Η Emily θα ήταν περήφανη. Μια τόσο ξεχωριστή βραδιά για να γιορτάσουμε όλη τη δουλειά που έκαναν

αυτό το απίστευτο καστ και το συνεργείο για την τέταρτη σεζόν. Είμαστε τόσο ευγνώμονες σε όλους τους εμπλεκόμενους και ένα τεράστιο μπράβο στο @netflix που έκανε την βραδιά αυτή μια ΕΠΙΚΗ βραδιά που θα μείνει αξέχαστη» έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Η Ashley Park που υποδύεται την κολλητή φίλη και συγκάτοικο της Emily, Mindy Chen επέλεξε ένα επίσης λαμπερό σύνολο, εντυπωσιάζοντας με ένα φουτουριστικό ασημένιο φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.

Δίχασε η τέταρτη σεζόν

Η σειρά “Emily In Paris” ακολουθεί την Emily Cooper (Collins), μια 20χρονη από το Σικάγο, η οποία βρίσκει τη δουλειά των ονείρων της στην εταιρεία μάρκετινγκ πολυτελούς μόδας Savoir στο Παρίσι.

Η τέταρτη σεζόν αναμένεται να αποκαλύψει το ερωτικό τρίγωνο της Emily με τον Alfie (Lucien Laviscount) και τον Gabriel (Lucas Bravo). Όσον αφορά στη δουλειά της, η καταγραφή της ερωτικής ζωής της Emily στο blog θα την κάνει να συγκρουστεί για ακόμη μια φορά με το αφεντικό της Sylvie Grateau (Philippine Leroy-Beaulieu).

Η Lily έδειχνε αυτοπεποίθηση καθώς γιόρταζε το τελευταίο κεφάλαιο του Emily In Paris, ωστόσο, οι πρώτες κριτικές δεν ήταν οι προσδοκώμενες με κάποιους να χαρακτηρίζουν την τέταρτη σεζόν ως «βαρετή».

Η Leila Latif του Guardian κατηγόρησε το Emily In Paris ότι «μεταμορφώθηκε σε μια μαύρη τρύπα χωρίς πλοκή, χάρισμα και ίντριγκα» έπειτα από τέσσερις σεζόν.

«Φτάνουν στο σημείο να λένε ότι δεν συμβαίνει τίποτα στα πρώτα πέντε επεισόδια, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν άφθονες ευκαιρίες για δράμα μέσω της ακατάστατης ερωτικής ζωής της Emily και των εργασιακών πιέσεων.

Το να πούμε ότι αυτό είναι τόσο συναρπαστικό όσο το να βλέπουμε μπογιά να στεγνώνει, θα ήταν κακή υπηρεσία για τις πολλές εξαιρετικές αποχρώσεις της μπογιάς», έγραψε.

Παρόλο που τα κοστούμια της ενδυματολόγου Patricia Fields του Sex and the City ενθουσίασαν, η σκηνογραφία της σειράς χαρακτηρίστηκε ως «άθλια».

Ο Guardian, από την άλλη, έδωσε για το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν στο Emily In Paris τη βάναυση βαθμολογία του ενός αστεριού.

Η Pat Stacey του Irish Independent χαρακτήρισε τόσο τη σειρά όσο και την Emily της Lily «ενοχλητική», ενώ κατηγόρησε τους παραγωγούς ότι δημιούργησαν μια «λευκή» εκδοχή του Παρισιού.

Έγραψε ότι η σειρά στερείται οποιασδήποτε «φυλετικής και πολιτιστικής ποικιλομορφίας» εκτός από μερικούς ήρωες και χαρακτήρισε γελοίο το γεγονός ότι η Emily εξακολουθεί να μην μπορεί να μιλήσει γαλλικά.

Ο πολυαναμενόμενος τέταρτος κύκλος της σειράς Emily In Paris έκανε πρεμιέρα στο Netflix την Πέμπτη 15 Αυγούστου, ενώ η σεζόν των 10 επεισοδίων θα προβληθεί σε δύο μέρη. Το δεύτερο μέρος θα κάνει το ντεμπούτο του στις 12 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: «Αφήνω πίσω χρήματα – Δεν πάω να βγάλω περισσότερα στην Ευρωβουλή»

Νέλλη Γκίνη: «Την κατάθλιψη την κουβαλάω, προσπαθώ όμως να την ελέγχω»

Elvis has left the building – Σαν σήμερα πριν από 47 χρόνια «έφυγε» ο «βασιλιάς» – Τι έλεγε για τη μουσική, το Χόλιγουντ και την «αγωνία του ροκ ν ρολ»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Emily, Paris, Δίχασε,Emily, Paris, dichase