Euroleague: Κατέρρευσε στο Πριγκιπάτο ο Παναθηναϊκός – Έχασε από τη Μονακό με 84-70

Ο Παναθηναϊκός ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός στο Πριγκιπάτο με το σκορ στο 51-51 αλλά έκτοτε ήρθε η ολική κατάρρευση.

Με επιμέρους 28-8 (!) σε διάστημα 10 λεπτών, η Μονακό βρέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στο +20 υπογράφοντας τη νίκη… τετράδας. Αντίθετα αυτή ήταν η 6η σερί ήττα για τους «πράσινους» στην Euroleague, οι οποίοι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από

τις 26 Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε πολύ απέναντι σε μία αρκετά ανώτερη ομάδα, ισοφαρίζοντας σε 51-51 στα μέσα της τρίτης περιόδου. Από εκείνο το σημείο και μετά, η επίθεση του κόλλησε και η Μονακό βρήκε τις λύσεις για να ξεφύγει στο σκορ και να ανέβει στο 17-10.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Άλφα Ντιαλό, που είχε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ. Άλλους τόσους πόντους πρόσθεσε ο Λόιντ, ενώ 12 είχε ο Οκόμπο και 11 ο Τζέιμς. Για τον Παναθηναϊκό, 11 πόντους είχε ο Πονίτκα που σκόραρε κυρίως στο πρώτο μέρος, 10 είχε ο Μπέικον που σε γενικές γραμμές έκανε κακό παιχνίδι και από 9 οι Τόμας και Λι.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Στους «8» η Τσέλσι με ανατροπή – Θριαμβευτική πρόκριση για την Μπενφίκα (Videos)

Λιονέλ Μέσι: Η Sony κάνει σειρά κινουμένων σχεδίων για τη ζωή του

Euroleague: Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπαρτσελόνα με 77-70 και «αγκάλιασε» το πλεονέκτημα έδρας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Euroleague, Κατέρρευσε, Πριγκιπάτο, Παναθηναϊκός – Έχασε, Μονακό, 84-70,Euroleague, katerrefse, prigkipato, panathinaikos – echase, monako, 84-70