Europa League: Με Χουάνγκ-Μασούρα βασικούς ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα για τη νίκη-πρόκριση στους ομίλους

Με τους Χουάνγκ και Μασούρα βασικούς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός ενάντια στον Απόλλωνα Λεμεσού με στόχο να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Απόλλωνα Λεμεσού (22:00, Cosmote Sport

1) και καλούνται να πάρουν τη νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς… λογαριασμούς από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο ΓΣΠ.

Our dressing room is ready, WE ARE READY! 

 Let’s go Olympiacos! #Olympiacos #UEL #OLYAPOL #DressingRoom pic.twitter.com/miCnH105Zd

Olympiacos FC (47) (@olympiacosfc) August 25, 2022

Οι επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν έγιναν γνωστές, με τον Ισπανό να έχει ξανά διαθέσιμο τον Νοτιοκορεάτη, καθώς και τον Έλληνα εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα, ο Βατσλίκ είναι στο τέρμα, με Άβιλα, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ να απαρτίζουν την αμυντική γραμμή, στον άξονα οι Κούντε και Εμβιλά, με τον Ζινκερνάγκελ δίπλα σε Χουάνγκ-Μασούρα και μοναδικό προωθημένο τον Ελ Αραμπί.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against @APOLLONOFFICIAL is powered by @Stoiximan! #Olympiacos #UEL #OLYAPOL #Football #LineUp #Stoiximan pic.twitter.com/ogC65Fcv1a

Olympiacos FC (47) (@olympiacosfc) August 25, 2022

Από την άλλη, ο Νταβίντ Καταλά επέλεξε για τον Απόλλωνα Λεμεσού τους: Γιοβάνοβιτς, Μαυρία, Πεϊμπερνές, Ρομπέρζ, Καμάς, Σαχάρ, Κολ, Φέλιξ, Πίττα, Ντιγκινί, Χέντι.

Το συγκρότημα του Κάρλος Κορμπεράν καλείται να παρουσιάσει το καλό αγωνιστικό πρόσωπό του, προκειμένου να πάρει τη νίκη, με την οποία θα… τσεκάρει το «εισιτήριό» του για τη φάση των ομίλων. Εάν, όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «κυανολεύκων», θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι τους στους ομίλους του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Αυτοί είναι οι όμιλοι – Γκρουπ-«φωτιά» με Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Ίντερ

Νικ Καλάθης: Και επίσημα στη Φενέρμπαχτσε ο Έλληνας διεθνής (photos/videos)

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Πόρτα» στον ανεμβολίαστο τενίστα από το US Open

Keywords
Τυχαία Θέματα