Mega: Η επίσημη ενημέρωση για την σειρά «17 Κλωστές»

Από την άλλη Κυριακή (3/11) στις 22:50 -και για ακόμα πέντε Κυριακές την ίδια ώρα- θα αρχίσει σε «ελεύθερη μετάδοση», από το Mega, η προβολή της εξαιρετικής δραματικής σειράς «17 Κλωστές» – παραγωγή της Cosmote TV- η οποία αφηγείται στα έξι επεισόδια της, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, μία από τις πιο αιματοβαμμένες σελίδες στην ιστορία της Ελλάδας, όπως είχε ενημερώσει σχετικώς το topontiki.gr.

Το

σενάριο της σειράς το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, υπογράφουν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη και τη μουσική ο Μίνως Μάτσας.

Κεντρική και συνάμα τραγική φιγούρα της ιστορίας που διαδραματίζεται στα Κύθηρα την περίοδο 1906 – 1909 είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης και λυράρης, τον οποίο υποδύεται ο Πάνος Βλάχος. Ο αγαπητός στον τόπο του νέοςκατηγορείται άδικα και εξαναγκάζεται σε εσωτερική «αυτοεξορία». Η ρετσινιά όμως τον ακολουθεί. Πίκρα και οργή τον «πλημμυρίζουν». Και πάλι φεύγει για να «γλιτώσει». Επιστρέφει στην πατρογονική γή. Λοιδορείται και πάλι. Στο τέλος, «αλλοτριωμένος» πια και με ρημαγμένη ζωή, εκδικείται.

Τον Πάνο Βλάχο πλαισιώνουν οι: Μαρίνα Ψάλτη, Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Κώστας Φλωκατούλας, Κώστας Φιλίππογλου, Μάνος Βακούσης, Ταξιάρχης Χάνος, Φώτης Θωμαΐδης, Θάνος Τοκάκης, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Άλκηστη Πουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου–Παπανεοφύτου, Στέλλα Αντύπα, Χρήστος Βελιάνος, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ελένη Δαφνή, Κωνσταντίνος Σειραδάκης, Νικόλας Δροσόπουλος και Τάσος Σωτηράκης.

Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θράσος Σταθόπουλος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Δήμητρα Σακαλή, Δωροθέα Βουτσαδοπούλου, Μαρία Κοντοδήμα, Γιάννης Βουλγαράκης, Φώτης Πέτσος, Γιώργος Κανέλλης, Κώστας Ροζής, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Κώνσταντίνος Τσεντούρος και Άπος Κυπραίος.

Διαβάστε επίσης:

«Μαύρες τρύπες» τηλεθέασης στα προγράμματα ΕΡΤ1 και Mega – Τα σχέδια για την αντιμετώπισή τους

Google: Μπλόκο στις πολιτικές διαφημίσεις με το κλείσιμο της κάλπης στις αμερικανικές εκλογές

Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Κιοσσέ, ιστορικό στέλεχος του ΔΟΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mega, 17 Κλωστές,Mega, 17 klostes