Netflix: Θα «ανεβάσει» το πρώτο ριάλιτι γνωριμιών με γκέι τον άλλο μήνα

«The boyfriend» τιτλοφορείται το ιαπωνικής παραγωγής ριάλιτι γνωριμιών με ομοφυλόφιλους και είναι το πρώτο που ενσωματώνει στο περιεχόμενο της η ιντερνετική πλατφόρμα.

Η σειρά παρακολουθεί εννέα άνδρες σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι σε αναζήτηση έρωτα. Για ένα μήνα θα ζουν μαζί και θα εργάζονται εναλλάξ σε βάρδιες σε ένα αυτοκινούμενο καφέ, ώστε να αναπτυχθούν φιλίες και να γνωρίσουν καλύτερα τους εαυτούς τους στην πορεία.

Το πρώτο επεισόδιο θα «ανέβει» στην πλατφόρμα στις 9 Ιουλίου και κάθε Τρίτη το Netflix θα «σηκώνει» νέα

επεισόδια, ώστε έπειτα από συνολικά 10 εκπομπές σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων το «The boyfriend» να ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο του.

«Αρχικά θέλαμε να αναδείξουμε τις φιλίες και τις προσωπικότητες των νέων ανδρών. Σχεδιάζοντας το πρόγραμμα δεν επικεντρωθήκαμε μόνον στο στοιχείο ανάπτυξης ερωτικών δεσμών αλλά να δείξουμε πως διαχειρίζονται το χρόνο τους στην συμβίωση και την εξέλιξη τους ως ξεχωριστές προσωπικότητες», υποστηρίζει ο Ντάι Ότα εκτελεστικός παραγωγός του τομέα πρωτότυπου ριάλιτι περιεχομένου του Netflix.

Το θέμα αποτελεί πρόκληση σε μια χώρα, όπως η Ιαπωνία, η κοινωνία της οποία σε μεγάλο βαθμό παραμένει συντηρητική και θεωρείται λιγότερο φιλική προς τους ΛΟΑΤ και την κοινότητα τους συγκριτικά με πολλές άλλες αναπτυγμένες χώρες.

Το Netflix εμπλουτίζει το περιεχόμενο στο πλαίσιο «ανοίγματος» σε κοινά της Άπω Ανατολής και της Ιαπωνίας συγκεκριμένα, διακρίνοντας από καιρό δυνατότητες ανάπτυξης σε μια δυναμική αγορά.

Το ριάλιτι «The boyfriend» έρχεται μετά την επιτυχία των πρόσφατων πρωτότυπων ιαπωνικών  ιστοριών, όπως οι «Sanctuary», «House of Ninjas» και «City Hunter». Έχει επίσης προσθέσει νέους κύκλους επεισοδίων του ριάλιτι «Love Village» και του κωμικού τοκ σοόυ «Last One Standing».

Διαβάστε επίσης:

Εκατομμυριούχος: Απογοήτευση στο πλατό – Η «γκάφα» που του στέρησε 5.000 ευρώ (Video)

Star: Τρείς προτάσεις ελληνικής μυθοπλασίας έχει έτοιμες το κανάλι για τη νέα σεζόν

Κυριαρχία των ελληνικών σειρών στις υψηλές θέσεις τηλεθέασης

Keywords
Τυχαία Θέματα