Super League: Ιστορικός θρίαμβος για ΠΑΣ Γιάννινα, 0-5 (!) τον Άρη (Video)

Μια ιστορική νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του Άρη. Οι Ηπειρώτες διέσυραν τους «κιτρινόμαυρους» με το επιβλητικό 0-5 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν από πολύ νωρίς το σκορ με κεφαλιά-ψαράκι του Σνάιντερ, έπειτα από σέντρα του Μανώλη Σάλιακα και στο 35′ ήρθε το δεύτερο γκολ τους όταν έπειτα από κάθετη πάσα του Πίρσμαν στον Μιλιντσεάνου, ο τελευταίος πλάσαρε με το αριστερό τον εξερχόμενο Κουέστα για το 0-2.

Ο ΠΑΣ έφτασε σε τρίτο γκολ

στο 54′, με τον Περέα να «κρεμάει» τον Κουέστα ενώ στο 70′, έπειτα από τη χρήση του VAR, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μπαντού Εντιαγέ. Ο Εραμούσπε ευστόχησε για το 0-4. Το τελειωτικό χτύπημα στους γηπεδούχους έδωσε με αριστερό σουτ ο Μορέιρα στο 85‘, που υπήρξε και το έναυσμα για έντονες αποδοκιμασίες από τη μεριά των γηπεδούχων.

Κατά τα άλλα, χωρίς νίκη παρέμειναν Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης για τρίτη σερί αγωνιστική, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Νίκαια. Ο Τουράμ έβαλε μπροστά τον Ιωνικό στο 14′ και στο 29′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τιλίκα Λεό ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Tέλος, ο ΟΦΗ νίκησε με 2-0 τον Βόλο εκτός έδρας με δυο γκολ του Τοράλ στο 12′ και το 50′.

Το κυρίως μέρος της 10ης αγωνιστικής έρχεται την Κυριακή με τα παιχνίδια ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, Λαμία-Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός-Απόλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα