Super League: Και το «θρίλερ» συνεχίζεται – Ισοπαλίες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (Videos)

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ «γκέλαραν» στο γήπεδό τους, οπότε συνεχίζουν μαζί για άλλη μια αγωνιστική την πορεία τους προς το πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στη Λεωφόρο, με το γκολ του Μαντσίνι στο 9′ να μην φτάνει στους «πράσινους», που είδαν τον Τόμας να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 60′.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες την αναμέτρηση λόγω αποβολής του Σένκεφελντ στο 84′.

Το

αποτέλεσμα αυτό άφησε το «τριφύλλι» στην κορυφή και στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ, η οποία επίσης δεν νίκησε μένοντας στο 0-0 με τον Ολυμπιακό.

Άναψε… κόκκινο στην ΑΕΚ για τίτλο ο Ολυμπιακός

Η Ένωση τα έπαιξε όλα για όλα για τη νίκη, η οποία θα την έφερνε σε θέση οδηγού στην κούρσα τίτλου, έπειτα από την απώλεια του Παναθηναϊκού (1-1 με ΠΑΟΚ), αλλά παρουσιάστηκε σε μεγάλο μέρος βραχυκυκλωμένη από το κυνικό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων».

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι έδωσαν μεγάλο βάρος στην άμυνά τους, έκαναν ένα από τα πιο σοβαρά ματς τους στη σεζόν και θα μπορούσαν να είχαν φύγει και με το «διπλό» από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Διότι είχαν λίγες καλές ευκαιρίες μεν, αλλά καλές δε.

Αποτέλεσμα είναι να συνεχίζεται το θρίλερ στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν από 77 βαθμούς, με τους «πράσινους» να έχουν προβάδισμα στην ισοβαθμία.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Το ΔΣ του ΟΑΚΑ ενέκρινε τη Σύμβασης Παραχώρησης του γηπέδου στην ΚΑΕ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου – Ποιοι συμπληρώνουν το Top 10

Λιονέλ Μέσι: Αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν – Πρόταση-«βόμβα» από την Αλ Χιλάλ

Keywords
Τυχαία Θέματα