Survivor: Σήμερα ο μεγάλος τελικός – Ποιοι διεκδικούν το έπαθλο των 100.000 ευρώ (Videos)

Τον μεγάλο ημιτελικό του Survivor είδαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τρίτης, με τον Γιώργο Λιανό να υποδέχεται τους τέσσερις φιναλίστ που δεν ήταν άλλοι από τον Άρη Σοϊλέδη, τον Στάθη Σχίζα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

Οι δύο τελευταίες, μάλιστα, κλήθηκαν να δώσουν ακόμα μια «μάχη» στο ξεκίνημα της ζωντανής μετάδοσης, με τους τηλεθεατές να δίνουν τελικά το τρίτο «χρυσό» εισιτήριο στη διαδρομή προς τον μεγάλο τελικό του Survivor

στην Ασημίνα.

Όπως κάθε χρονιά, στον ημιτελικό βρέθηκαν οι περισσότεροι από τους παίκτες που πέρασαν από το φετινό Survivor, ωστόσο, όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός υπήρξαν και ηχηρές απουσίες, καθώς από τη βραδιά απουσίαζαν ο Άγγελος Πούλης, ο Βαλάντης και η Ελισάβετ Σπανού για προσωπικούς τους λόγους.

Στη συνέχεια της βραδιάς, οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν εκ νέου, έτσι ώστε στο κλείσιμο της βραδιάς να είναι σαφές ποιοι θα ήταν οι δυο παίκτες που θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, λοιπόν, εκείνοι που θα μονομαχήσουν στον μεγάλο τελικό του Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, διεκδικώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ είναι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας.

Η πορεία του Άρη στο SurvivorΗ πορεία του Στάθη στο Survivor

Διαβάστε επίσης:

Οι χαρές και οι περιπέτειες υγείας στην κόντρα της τηλεθέασης

Ξεκινάει η συνεργασία της ΕΡΤ με το Euronews

Απάντηση στις ενέργειες Ζούλα από τα Σωματεία Εργαζομένων ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Σήμερα, – Ποιοι, 100 000, Videos,Survivor, simera, – poioi, 100 000, Videos