Tenacious D: Το «αστείο» για τον Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας – «Την επόμενη φορά μην αστοχήσετε» (Video)

Συνεργάτης και μέλος της μπάντας του κωμικού Τζακ Μπλακ, επέλεξε να κάνει ένα μάλλον ατυχές αστείο από τη σκηνή συναυλίας στο Σίδνεϊ το βράδυ της Κυριακής, λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπλακ φαίνεται να παρουσιάζει στο μέλος του συγκροτήματος Tenacious D, Κάιλ Γκας, μια τούρτα γενεθλίων κατά τη διάρκεια της παράστασής τους στο ICC Sydney

Theatre.

«Κάνε μια ευχή», τον προέτρεψε, με τον Γκας να φαίνεται στη συνέχεια να σβήνει τα κεριά και να λέει: «Μην αστοχήσετε τον Τραμπ την επόμενη φορά» – κάνοντας το πλήθος να ξεσπάσει. Kάποιοι ακούγονται να γελούν και να χειροκροτούν, άλλοι να αποδοκιμάζουν.

@noisepollutionyt KGs birthday wish "don't miss #trump next time" #tenaciousd #sydney #birthday ♬ original sound – Noise Pollution

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μέλος του γκρουπ που αυτοαποκαλείται «το μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα στον κόσμο» – γνωστό για το περίεργο χιούμορ του – εκφράζει την αντιπάθειά του για τον Τραμπ.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Conan O’Brien το 2017, ο Τζακ Μπλακ ρωτήθηκε αν το τραγούδι «Είμαι ο καλύτερος και ό,τι κάνω είναι καταπληκτικό» των Tenacious D είχε επιρροές από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Ναι . Στην πραγματικότητα, νιώθω ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είδε μια συναυλία των Tenacious D, γιατί αυτό είναι όλο μας το θέμα, αφού είμαστε το καλύτερο συγκρότημα στον κόσμο, κανείς δεν μπορεί να μας αγγίξει, είμαστε οι καλύτεροι», απάντησε ο Μπλακ.

Jack Black's ‘Tenacious D’ Bandmate Kyle Gass Jokes About Trump’s Assassination Attempt

BLACK: “Make a wish”

GASS: “Don’t miss Trump next time”pic.twitter.com/ppDQXhUrGf

— Chief Nerd (@TheChiefNerd) July 15, 2024

«Και μόλις μας είδε και είπε: “Θα χρησιμοποιήσω αυτή την τεχνική. Είμαι ο μεγαλύτερος πρόεδρος. Πήρα όλους τους σπουδαιότερους ανθρώπους…” και μετά το χρησιμοποίησε και έγινε πρόεδρος».

«Και τώρα, όταν βγαίνουμε έξω και κάνουμε τις συναυλίες μας, έχω πάντα μια μικρή αίσθηση ενοχής, γιατί είναι σαν να μας έκλεψε τη μαγεία αυτός ο κακός μάγος και τώρα καταστρέφει το σύμπαν».

Διαβάστε επίσης:

«Τσουνάμι» θεωριών συνωμοσίας για την απόπειρα κατά Τραμπ – Δίνουν και παίρνουν στα social media

Πώς διαβάζουν οι αγορές την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ – Ποιες μετοχές ωφελούνται και γιατί

Ερντογάν: Δεν θα συγχωρήσουμε πότε όσους χαρακτηρίζουν το πραξικόπημα του 2016 σκηνοθετημένο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tenacious D, Τραμπ, – Την, Video,Tenacious D, trab, – tin, Video