Τομ Κρουζ: Αναγκάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακες μετά από απειλές κατά της ζωής του

Σωματοφύλακες αναγκάστηκε να προσλάβει ο Tom Cruise (Τομ Κρουζ) μετά από απειλές κατά της ζωής του, που διατυπώθηκαν από έναν εργαζόμενο στην παραγωγή της ταινίας «Mission: Impossible», ο οποίος απολύθηκε.

Ο απολυμένος περιγράφεται από την παραγωγή ως «ένας θυμωμένος πρώην εργαζόμενος», που μετά τις αρχικές διαμαρτυρίες για την απόλυσή του, προχώρησε σε απειλές κατά του Tom Cruise και

του σκηνοθέτη Christopher McQuarrie (Κρίστοφερ ΜακΚουάρι).

Πηγή από την παραγωγή της ταινίας δήλωσε στη Sun ότι «ο Tom (Cruise) και ο Chris (McQuarrie) εξακολουθούν να εργάζονται για το “Mission: Impossible 8”, κυρίως στη Βρετανία, αλλά τα πράγματα είναι ολοένα και πιο δυσάρεστα με τον πρώην εργαζόμενο και τώρα πλέον δεν είναι να τα αφήνεις στην τύχη».

Η ίδια πηγή ανέφερε στη daily mail ότι ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής τυγχάνουν ιδιαίτερης προστασίας μετά τις απειλές, τόσο στις προσωπικές τους μετακινήσεις, όσο και όταν γίνονται γυρίσματα. Παρόλο που «τα πράγματα πήραν δυσάρεστη τροπή… όσοι εμπλέκονται στις ταινίες είναι σίγουροι ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά, πρόκειται για έναν θυμωμένο πρώην εργαζόμενο», ανέφερε η ίδια πηγή.

Ο απολυμένος έχει κάνει μηνύσεις κατά του Tom Cruise, του Christopher McQuarrie και της Paramount Studios, ισχυριζόμενος ότι Ρώσοι ολιγάρχες χρηματοδοτούν τη δουλειά του Κρουζ και γι’ αυτό έχει αρχίσει έρευνα του FBI για την προέλευση των πόρων της Paramount.

Ο Tom Cruise έρχεται μετά από μια τεράστια επιτυχία με το «Top Gun: Maverick», που έφτασε σε εισπράξεις ύψους 1,48 δισ. δολαρίων σε όλο τον κόσμο, αφότου άρχισε να προβάλλεται τον περασμένο Μάιο.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα ζεσταθεί η Ευρώπη; Τα αποθέματα, το όπλο του Πούτιν και οι προβλέψεις για ήπιο χειμώνα

«Maverick»: Η κολοκύθα-γίγας που έχει καταπλήξει την Αμερική (Photos/Videos)

Φυσικό αέριο: Στο «παιχνίδι» με την Ευρώπη βάζει την Τουρκία ο Πούτιν

Keywords
Τυχαία Θέματα