Αυτά τα σημάδια στην πλάτη του παιδιού, έγιναν από τον δάσκαλο του επειδή δεν έκανε σωστά μια άσκηση (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο δάσκαλος σε έξαλλη κατάσταση που ο μικρούλης δεν κατάφερε να λύσει μια άσκηση μαθηματικών, τον ξεγύμνωσε και άρχισε να τον μαστιγώνει με μανία με ένα καλώδιο.

Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα και οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεσήκωσαν τέτοια θύελλα διαμαρτυριών που το υπουργείο, έθεσε το δάσκαλο σε αναγκαστική αργία.

Ο 11χρονος μαθητής κλήθηκε από τον δάσκαλο του να λύσει μια άσκηση μαθηματικών στον πίνακα. Ο δάσκαλος σήκωσε τον συγκεκριμένο

μαθητή επειδή είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία στα μαθηματικά στο τελευταίο διαγώνισμα. Έπιασε 81 στα 100. Ο μικρός δεν τα κατάφερε. Ίσως γιατί δεν είχε διαβάσει, ίσως γιατί ο δάσκαλος σε κάθε του κίνηση φώναζε και τον μείωνε κανείς δεν ξέρει.

Αυτό όμως που μαρτυρούν και επιβεβαιώνουν οι μαθητές της τάξης, είναι πως ό δάσκαλος σε κατάσταση αμόκ όταν είδε ότι ο μικρούλης δεν τα κατάφερε, πήρε ένα καλώδιο και άρχισε να μαστιγώνει το παιδί όπου έβρισκε. Ο μικρούλης χοροπηδούσε και ούρλιαζε από τον πόνο, όταν το καλώδιο έπεφτε επάνω στο κορμί του.

Στα χέρια στην πλάτη στην κοιλιά στο λαιμό στα πόδια, ο δάσκαλος δεν σταματούσε. Ο μικρός ούρλιαζε οι συμμαθητές του εκλιπαρούσαν για ένα τέλος αλλά εκείνος με σαδισμό συνέχιζε να σηκώνει το καλώδιο και να χαράσσει το κορμάκι του παιδιού.

Ο μικρός γύρισε σπίτι των παππούδων του και έκρυψε επιμελώς τις πληγές του. Μέχρι που τον είδε ένας πρώτος του ξάδερφος το ίδιο απόγευμα. Πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο γιατί οι πληγές κακοφόρμιζαν. Ο 11χρονος νοσηλεύτηκε 3 μέρες. Οι φωτογραφίες σοκάρουν. Ο δάσκαλος θα αντιμετωπίσει και άλλες ποινές, από τα δικαστήρια, όχι μόνο διοικητικές.

Κίναδάσκαλος μαστιγώνει μαθητήδάσκαλοςμαθητήςμαστίγωμακαλώδιοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα