Αγριεύουν τα πράγματα στο ΕΣΥ: Άγνωστος έριξε τρεις πυροβολισμούς από μπαλκόνι του Νοσοκομείου Αιγίου

Άγνωστος πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα από το μπαλκόνι της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αιγίου προκαλώντας πανικό σε ασθενείς, συνοδούς και προσωπικό.

Το πρωτοφανές γεγονός έγινε χθες το μεσημέρι και αναδεικνύει για άλλη μια φορά το σοβαρό θέμα ασφάλειας που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία είναι κυριολεκτικά «ξέφραγο αμπέλι» καθώς οποιοσδήποτε μπορεί να εισέλθει χωρίς κανένα έλεγχο, ξυλοκοπώντας το υγειονομικό
προσωπικό, κλέβοντας τις τσάντες των γιατρών και των ασθενών και τώρα πυροβολώντας!

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη σχηματιστεί

δικογραφία από την εισαγγελία εις βάρος του αγνώστου που εισήλθε χθες μετά τις 15.00 το μεσημέρι στην Παθολογική Κλινική, που βρίσκεται στον 3ο όροφο του Νοσοκομείου.

Ο «επίδοξος πιστολέρο» ανενόχλητος βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς ούτε να προκληθούν υλικές ζημιές.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, και όταν έφτασε πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο ωστόσο δεν βρήκε κάλυκες ούτε βολίδες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυροβολισμοί από το εν λόγω όπλο, ήταν πιθανότατα ένας “αποχαιρετισμός” του δράστη προς αγαπημένο του πρόσωπο, που κατέληξε πρόσφατα.

«Τι άλλο θα ζήσουμε στα νοσοκομεία» αναφέρει με έκπληξη ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος που επιβεβαιώνει το γεγονός:

«Χθες στο νοσοκομείο Αιγίου μεταξύ 3.30 και 4 το απόγευμα από μπαλκόνι του 3ου ορόφου της παθολογικής κλινικής έπεσαν τρεις πυροβολισμοί στον αέρα.

Συνοδός κατήγγειλε στην αστυνομία το γεγονός και δύο ώρες μετά έφθασε η αστυνομία στο νοσοκομείο. Ενημερώθηκε η διοίκηση και διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προειδοποιεί ότι «αγριεύουν τα πράγματα με τα φαινόμενα βίας στα νοσοκομεία. Από τους ξυλοδαρμούς περάσαμε και στους πυροβολισμούς».

Το ευτύχημα είναι ότι παρόλο που προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση ωστόσο δεν κινδύνεψαν ασθενείς και προσωπικό, τουλάχιστον αυτή τη φορά.

Διαβάστε επίσης:

Παραλίγο τραγωδία στο λιμάνι της Μυτιλήνης: 71χρονη γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβαση σε πλοίο

Αττική Οδός: Επεισοδιακή καταδίωξη – Porsche έσπασε μπάρες και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Ποια φάρμακα και βιταμίνες δεν πρέπει να λαμβάνονται με γαλακτοκομικά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγριεύουν, ΕΣΥ, Άγνωστος, Νοσοκομείου Αιγίου,agrievoun, esy, agnostos, nosokomeiou aigiou