Αιφνίδιο τετ α τετ Σαμαρά-Βενιζέλου στη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είδε φως και μπήκε... Κάπως έτσι άρχισε η σύντομη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο γραφείο του δεύτερου στη Βουλή.

Ο Σαμαράς κατευθυνόταν στο γραφείο του

όταν πέρασε μπροστά από εκείνο του Βενιζέλου. Είδε ανοιχτή την πόρτα και μπήκε μέσα για να πει μια καλησπέρα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνοντας τις πολύ καλές προσωπικές σχέσεις που διατηρούν οι δυο άνδρες.

Η συνάντηση των δυο πολιτικών αρχηγών κράτησε λιγότερο από πέντε λεπτά και βγαίνοντας ο Αντώνης Σαμαράς είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τους δημοσιογράφους, στους οποίους ανέφερε το πρόγραμμα του για το Πάσχα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα βρεθεί στην αγαπημένη του Πύλο.

Ο Αντώνης Σαμαράς ερωτηθείς για το αν θα καταθέσει η ΝΔ πρόταση μομφής για την Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε... «οψόμεθα».

Όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τις τροπολογίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’ ο Αντώνης Σαμαράς σημείωσε ότι είναι «αντίρροπες» με τα όσα υποστήριξε ο Γιάννης Πανούσης τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο.

ΒουλήΣαμαράςΒενιζέλοςσυνάντηση
Keywords
Τυχαία Θέματα