Αιμιλία Τσούλφα: Σοκαρίστηκα όταν συνειδητοποιήσα τι πέρασε η Σοφία Μπεκατώρου (Video)

Για την απόφασή της να ασχοληθεί ξανά με την ιστιοπλοΐα έπειτα από 17 χρόνια αποχής, την απόφασή της να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 και φυσικά για το αθλητικό της έτερον ήμισυ, τη Σοφία Μπεκατώρου, μίλησε στο Dot η ολυμπιονίκης Αμαλία Τσουλφά.

Η αγάπη της για τη θάλασσα δεν έσβησε ποτέ, παρά το γεγονός ότι αφιερώθηκε στην ανατροφή των τριών παιδιών της, κι έτσι με έντονο ζήλο αλλά δίχως άγχος και απωθημένα

ετοιμάζεται να «οργώσει» τις θάλασσες του Τόκιο εκπροσωπώντας περήφανα την Ελλάδα.

Όπως, είναι φυσικό η αθλήτρια ρωτήθηκε και για το παλιό έτερον ήμισύ της στην ιστιοπλοΐα, τη Σοφία Μπεκατώρου, και όσα κατήγγειλε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα τεράστιο κύμα παρόμοιων αποκαλύψεων τόσο από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο!

«Δεν το ήξερα παρόλο που ό,τι συνέβη ήταν όταν ήμασταν μαζί συναθλήτριες. Κι εγώ σοκαρίστηκα όταν συνειδητοποίησα ότι συνέβησαν όλα αυτά τόσο κοντά μου. Ανακαλώ εκείνη την περίοδο και πραγματικά δεν είχα καταλάβει τίποτα. Το μόνο αργότερα ήταν ότι δεν ήθελε να έχει επαφές με την Ομοσπονδία οπότε μου είπε να αναλάβω εγώ αυτό το κομμάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα