Αλεξιάδης για την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο Τσίπρας (Audio)

«Λέν ψέμματα… Κι αν θέλετε να βείτε την άκρη του νήματος, ψάξτε να βρείτε ποιος πολιτικά οφελείται από κάτι» δήλωσε σήμερα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Τρύφων Αλεξιάδης σχετικά με τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο βουλευτής δήλωσε κατηγορηματικά πως η διαρροή δεν έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρθηκε δε στα όσα συνέβησαν κατά την κατάθεση του φακέλου στην Κεντρική Επιτροπή:

«Ήμουν στο προεδρείο μαζί με άλλους συντρόφους και συντρόφισσες της Κεντρικής Επιτροπής.

Ήρθε η κα Τζάκρη έκανε μια ομιλία και κατέθεσε στο προεδρείο έναν ανοιχτό φάκελο.

Το προεδρείο όπως είχαμε υποχρέωση, βγάλαμε το περιεχόμενο του φακέλου μπροστά σε 200 ανθρώπους, όχι σε κανένα υπόγειο δωμάτιο ή μυστικά, και είπαμε ότι παραλάβαμε από την κα Τζάκρη 87 ονόματα, χωρίς τίτλο πάνω για ποιο πλάνο ήταν αυτά τα 87 ονόματα και χωρίς υπογραφές και παραλάβαμε και 15 σελίδες από πίνακες από το πόθεν έσχες.

Ξαναβάλαμε τα χαρτιά στον φάκελο και μαζί με τα χαρτιά που μας έφερε ο κύριος Φαραντούρης, ο κ. Γκλέτσος τα παραδώσαμε μπροστά σε όλους στην κα Σβίγκου η οποία τα κλείδωσε στο γραφείο της και τα ξανάνοιξε την Τρίτη όπου με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής δημοσιοποιήθηκαν.

Δεν έχει γίνει διαρροή από εμένα, δεν έχει γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ωφελεί πολιτικά εμάς η διαρροή.

Ωφελεί όλους αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα, φασαρία.

Δεν υπήρχε η δυνατότητα μπροστά σε 200 άτομα να βγάλω το κινητό μου και να φωτογραφίσω ή να κρατήσω σημειώσεις.

«Θα δεχόμουν όλη αυτή τη διαμαρτυρία εάν έφερνε ο κ. Κασσελάκης σφραγιστό τον φάκελο με την υπογραφή του», τόνισε ο κ. Αλεξιάδης.

Ο ίδιος σημείωσε πως υπάρχει ένα πρόβλημα πολιτικού, λογιστικού και νομικού επιτελείου στον πρώην πρόεδρο. «Διότι αν τον είχαν συμβουλεύσει κάποιοι καλύτερα θα ήταν ακόμα πρόεδρος. Κάποιοι τον συμβούλευσαν λάθος», είπε χαρακτηριστικά.

«Να ψαχτεί σε αυτούς που τα είχαν πριν από το Προεδρείο», είπε ο κ. Αλεξιάδης.

Ο ιδιος μίλησε για πληρωμένα από μαύρα ταμεία τρολ που του επιτίθενται στο διαδίκτυο.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε ανέντιμο το να φύγουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και να συγκροτήσουν νέα κοινοβουλευτική ομάδα σε περίπτωση μη εκλογής Κασσελάκη.

«Καλώ δημόσια τον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει»

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ηγέτης που μας έκανε κυβέρνηση. Επέλεξε να μην πάρει θέση σε όλη τη διαδικασία. Εγώ θα επιθυμούσα όπως και πολλά άλλα στελέχη, και τον παρακαλώ και δημόσια, να μιλούσε διότι η πολιτική του άποψη θα μας βοηθούσε στο να δώσουμε διέξοδο σε μια προβληματική περίοδο», δήλωσε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αλεξιάδη:

Διαβάστε επίσης:

Στρατιωτικές Σχολές: Τετραπλασιασμός αποδοχών των σπουδαστών και διδακτορικοί τίτλοι – Τι ανακοίνωσαν Δένδιας-Πιερρακάκης

ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Παπανδρέου στηρίζει Χάρη Δούκα στον β’ γύρο

Αυτοψία Μητσοτάκη στο ανακαινισμένο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία – Αποκτά γραμμικό επιταχυντή για τον παιδικό καρκίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλεξιάδης, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας Audio,alexiadis, syriza, tsipras Audio