Αμετανόητος Μπέος: Ρίχνω χαστούκια αλλά δεν είναι λάθος, απλά ακραίο – Ο τρόπος μου αρέσει στον κόσμο (Video)

Προκλητικός εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο Αχιλλέας Μπέος, o οποίος υπερασπίστηκε το …δικαίωμά του να χειροδικεί απέναντι σε πολίτες.

Στην τηλεοπτική που παραχώρησε στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του Open, ο δήμαρχος Βόλου είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως το χαστούκι που έδωσε στον 26χρονο πλημμυροπαθή, τον οποίο στη συνέχεια «συγχώρεσε», δεν ήταν λάθος, αλλά μια ακραία κίνηση που απλά του κόστισε 2 με 3 μονάδες στις δημοτικές εκλογές.

«Ορισμένες φορές
δεν γίνεται χωρίς χαστούκια»

«Ορισμένες φορές δεν γίνεται χωρίς χαστούκια», επέμεινε όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής του είπαν ότι «μπορούμε και χωρίς χαστούκια» και επανέλαβε ότι …προκλήθηκε.

Ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε πως δεν έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλά «σε κάποιος δικαστές με ήθος, αξία και ακεραιότητα».

«Εκφράζομαι ελεύθερα»

Μεταξύ άλλων, «βάφτισε» τις χυδαίες εκφράσεις που χρησιμοποιεί και το ομοφοβικό του κρεσέντο που κατά καιρούς έχει εξαπολύσει «ελεύθερο λόγο» που αρέσει στον κόσμο.

«Είμαι ένας απλός άνθρωπος και εκφράζομαι ελεύθερα και αυτό που λέω είναι παρεξηγήσιμο πολλές φορές, αλλά αρέσει στον κόσμο. Κι όταν λέω αρέσει, το αποδέχεται, ο απλός ο κόσμος αποδέχεται την απλότητα. Και εγώ είμαι ένας απλός άνθρωπος και μιλάω ελεύθερα, εκφράζομαι ελεύθερα και προσφέρω στον τόπο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τι δουλειά κάνετε ρε κοπρίτες;»

Κληθείς να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα, ο Αχιλλέας Μπέος είπε: «Βλέπω όλα τα κανάλια και ασχολείστε με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ… Μιλάμε για καρτούνς, Μίκυ Μάους (…) Αυτά που είπε ο Στέφανος ο Κασσελάκης, και ξέρετε έχω έρθει σε αντιπαράθεση, δηλαδή για αυτούς τους Θεοχαρόπουλους, Ηλιόπουλους, τα περισσότερα είναι πολύ σωστά»

«Τι δουλειά κάνετε ρε κοπρίτες; Ποιοι είστε ρε σεις; Το επάγγελμά σας μπορείτε να μου πείτε; Και εκφράζεται μια άποψη, σε ποιον; Ο κόσμος, ο ελληνικός λαός, οι πατριώτες μου, η πατρίδα μου υποφέρει, βογκάει, έχει προβλήματα. Τι λύση θα δώσετε; Έχετε δουλέψει ποτέ στη ζωή σας; Εφημερίδα δεν έχετε σκίσει», είπε με το γνωστό του ύφος.

Μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος προέβλεψε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλυθεί και θα επιστρέψει στο 4%, ενώ για το ΠΑΣΟΚ είπε πως «δεν υπάρχει ο ηγέτης, να πάει μπροστά».

«Δεν μπορώ να κρίνω τον κ. Πολάκη. Ο ηγέτης πρέπει να ενώνει, πρέπει να πείθει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πείθουν», ανέφερε σε άλλο σημείο απαντώντας αν τον βλέπει για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και είπε η απουσία της αντιπολίτευσης δεν κάνει καλό στη χώρα.

Οι άνθρωποι με σπουδές κατέστρεψαν τη χώρα υποστήριξε ο δήμαρχος Βόλου και είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη πως δεν κάνει «ούτε για ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου».

«Οι σπουδαγμένοι και γραβατάκηδες καταστρέψανε την Ελλάδα. Παρέλαβα τον Δήμο Βόλου με ταμείο 3,5 εκ. και έχω 22 σήμερα. Ούτε μορφωμένος είμαι ούτε πήγα πανεπιστήμιο. Αλλά κοιτάω τον κόσμο στα μάτια και προσφέρω στην κοινωνία. Ο Κασσελάκης είναι καλός, έχει μόρφωση, αλλά όχι για να κυβερνήσει και να εμπνεύσει τον κόσμο ή να δώσει λύσεις», συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Ο Τσίπρας από αυτούς είναι 100 χρόνια μπροστά. Και σε προσωπική συζήτηση που κάναμε και με τον δημόσιο λόγο του τον πίστεψα. Αλλά δεν είχε πατήματα και βοηθήματα από κανέναν συνεργάτη. Είχε την αξιοπρέπεια να φύγει», τόνισε σε άλλο σημείο ο δήμαρχος του Βόλου.

«Ο Μητσοτάκης θα είναι για 20 χρόνια κυβέρνηση, αφού δεν υπάρχει μία σοβαρή αντιπολίτευση. Δυστυχώς, λάθος», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα νεκρά ψάρια από τον Παγασητικό, ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε πως ήταν εκείνος που τα συγκέντρωσε και ανακοίνωσε πως θα ανασταλούν τα δημοτικά τέλη για δύο μήνες για τους επαγγελματίες της εστίασης στο παραλιακό μέτωπο που επλήγησαν από την εμφάνιση των ψαριών.

Τέλος, είπε πως μόλις επιστρέψει στο Βόλο θα πάει για μπάνιο στη θάλασσα.

Διαβάστε επίσης:

Σύνταγμα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για παρατημένο σάκο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Θανατηφόρο τροχαίο στην Παιανία – 29χρονος μοτοσικλετιστής «καρφώθηκε» σε περίφραξη

Θεσσαλονίκη: Πήγαν για κυνήγι αλλά αντί για θήραμα πυροβόλησε 43χρονο

Keywords
Τυχαία Θέματα