Ανασκευάζει η Μαρία Ιωαννίδου για Νταλάρα: «Δεν είχαμε παράλληλη σχέση» – Πώς αντέδρασε η Βέρα Κρούσκα (Videos)

Με τη Βέρα Κρούσκα, επικοινώνησε η εκπομπή «Happy Day», μετά τις δηλώσεις της Μαρία Ιωαννίδου κατά τις οποίες υποστηρίζει ότι διατηρούσε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα την ίδια περίοδο που εκείνος είχε δεσμό με την ηθοποιό.

«Ήταν ευγενέστατη γιατί όταν ακούγεται κάτι τέτοιο μπορεί ο άλλος να μη θέλει να απαντήσει. Μου είπε ότι χθες δεν παρακολούθησε την εκπομπή και διάβασε την είδηση από τα site.

Μου είπε πολύ γλυκά ότι δεν το γνώριζε κι ότι όλα αυτά τα γεγονότα ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Είχε μία πολύ χαλαρή διάθεση και δεν ένιωσα ότι παρεξηγήθηκε και στενοχωρήθηκε» μετέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, με τη Μαρία Ιωαννίδου να ανασκευάζει…

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Μαρία Ιωαννίδου με την εκπομπή υποστήριξε, αυτή τη φορά, ότι το διάστημα που η ίδια ήταν με τον Γιώργο Νταλάρα, εκείνος δεν διατηρούσε δεσμό με τη Βέρα Κρούσκα.

«Η σχέση μου με τον Νταλάρα έγινε αφού τα χάλασε οριστικά και αμετάκλητα με τη Βέρα Κρούσκα. Δεν ήταν παράλληλα, δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια σχέση. Έχουμε μια σοβαρότητα σαν άνθρωποι. Λάθος διατυπώθηκε, τσακώθηκαν, χωρίσανε και μετά με φλέρταρε. Δε βρισκόμασταν κρυφά αλλά διακριτικά. Όταν χωρίσαμε μετά από λίγο καιρό τα ξαναβρήκε με τη Βέρα Κρούσκα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ενώ έκανε λόγο για διαστρέβλωση των όσων είπε.

Διαβάστε επίσης:

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αγνώριστος ως «Τσάρλι» στη «Φάλαινα» – Η απίστευτη μεταμόρφωση για τον νέο του ρόλο (Photo)

Ντένια Αγαλιανού: Από μοντέλο στο Next Top Model στο Μεξικό ως ηθοποιός – «Από την πρώτη μέρα κάλυψα τα έξοδά μου για 3 μήνες»(Video)

Ανθή Φακιδάρη: «Μαγνήτισε» τα βλέμματα η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret (Video/Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανασκευάζει, Μαρία Ιωαννίδου, Νταλάρα, Δεν, – Πώς, Βέρα Κρούσκα Videos,anaskevazei, maria ioannidou, ntalara, den, – pos, vera krouska Videos