Άνοιγμα Πούτιν για εξομάλυνση σχέσεων με τις ΗΠΑ – Στο τραπέζι όλες οι επιλογές για τερματισμό του πολέμου «με βάση την πραγματικότητα»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα καλωσορίζει την δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ ότι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ θα επιδιώξει να τερματίσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ανοικτές να υπάρξουν κανονικές σχέσεις με τη Ρωσία, η Μόσχα θα ήταν επίσης, πρόσθεσε ο Πούτιν.

Παράλληλα, ανέφερε πως η Μόσχα εξετάζει όλες τις επιλογές για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά μόνο εκείνες

που τίθενται σε ρεαλιστική βάση.

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ερωτηθείς σχετικά με τις αναφορές ότι η Βόρεια Κορέα έστειλε χιλιάδες στρατιώτες στη Ρωσία, δήλωσε σήμερα ότι είναι δουλειά της Μόσχας να εφαρμόσει τη συνθήκη εταιρικής σχέσης με την Πιονγκγιάνγκ.

Ο Πούτιν δεν διέψευσε ότι βορειοκορεατικά στρατεύματα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Ρωσία.

Είπε ότι δεν είναι οι ενέργειες της Ρωσίας που κλιμάκωσαν τον πόλεμο στην Ουκρανία, επισημαίνοντας τις δυτικές προμήθειες όπλων στο Κίεβο.

Ο ισχυρισμός του επικεφαλής της βρετανικής υπηρεσίας ασφαλείας MI5 ότι η Ρωσία στοχεύει να προκαλέσει χάος στη Βρετανία και την Ευρώπη είναι «απόλυτες ανοησίες», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι η κατάσταση «στους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων» προκλήθηκε από τις ενέργειες των ευρωπαϊκών αρχών.

Την Τρίτη, ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Βρετανίας MI5 , Κέν Μακάλουμ , είχε αναφέρει σε ομιλία του ότι η ρωσική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών βρίσκεται «σε μια διαρκή αποστολή να δημιουργήσει χάος στους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς δρόμους», προσθέτοντας ότι «έχουμε δει εμπρησμούς, σαμποτάζ και άλλα».

Διαβάστε επίσης:

Το Big Brother αφαιρεί καρπούζι από το t-shirt διαγωνιζόμενης

Γάζα: Άλλο ένα ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο σε καταυλισμό προσφύγων άφησε πίσω του νεκρούς, μεταξύ τους και 9 παιδιά

Ένας νεκρός και τραυματίες από εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας στη Νορβηγία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άνοιγμα Πούτιν, ΗΠΑ –,anoigma poutin, ipa –