Ανθή Βούλγαρη: «Το ότι μια καριέρα καταρρέει είναι γεγονός, χωρίς αυτό να ξεπλένει τον Λύτρα και να του δίνει ελαφρυντικό»

Για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τα όσα δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον γνωστό ποινικολόγο μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚου», μεταξύ άλλων, η Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν πήρα θέση για το τι είπε η κ. Κουτσελίνη αλλά για την υπόθεση Λύτρα. Και αν δεν λεγόταν Λύτρας και λεγόταν Βούλγαρης ή Χασαπόπουλος πάλι το ίδιο θα έλεγα. Η κακοποίηση είναι κακοποίηση και είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται. Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο κρινόμαστε. Πολλές φορές ίσως πιο αυστηρά κάποιες φορές,

ίσως κάποια πράγματα δεν ακούγονται όπως τα σκεφτόμαστε».

»Δεν θέλω να τοποθετηθώ για την κα. Κουτσελίνη γιατί δεν άκουσα ακριβώς το τι έχει πει. Το ότι μια καριέρα καταρρέει είναι γεγονός, χωρίς αυτό να ξεπλένει τον κ. Λύτρα και να του δίνει ελαφρυντικό! Και αυτόν τον χρόνο μετράμε πάρα πολλές γυναικοκτονίες. Είναι ένα θέμα που πρέπει να προβληματίσει πιο βαθιά την κοινωνία και θα ήθελα οι πολιτικοί να πάρουν θέση σε αυτό» τόνισε η δημοσιογράφος του MEGA.

Αναφερόμενη στα τηλεοπτικά, η Ανθή Βούλγαρη είπε: «Δεν νομίζω ότι θα κάνω κάποιο τηλεπαιχνίδι. Έχουμε κάνει συζητήσεις για το εάν μπορούμε να κάνουμε μια σειρά από ντοκιμαντέρ που μου αρέσει και εμένα πάρα πολύ. Η Νατάσα Γιάμαλη μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία, είναι πολύ δυναμική. Είναι γυναίκα δημοσιογράφος και ρεπόρτερ κι αυτό από μόνο του είναι πολύ θετικό. Έχω ακούσει για τη Φαίη Σκορδά ότι μπορεί να έρθει στο Mega αλλά δεν γνωρίζω κάτι».

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασμα Νίκου Συρίγου για αυτούς που υπερασπίζονται τον Λύτρα – «Συνεχίστε έτσι και θα κλαίμε πάνω από νεκρές γυναίκες» (Video)

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Αργύρης Παπαστάθης: Ζούλας, Ελματζίογλου, Λ. Παπαδάκη «είναι οι συλητές της ΕΡΤ» – Η ανάρτηση-κόλαφος στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανθή Βούλγαρη, Λύτρα,anthi voulgari, lytra