Αποχώρηση ΣΥΡΙΖΑ από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Πολιτική

 

Αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την ψήφιση του νομοσχεδίου Λιβάνιου για τα ΜΜΕ ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν δέχτηκε καν να μπει σε ψηφοφορία

η τροπολογία που κατέθεσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε από εδώ και στο εξής να υπάρχει η δυνατότητα για μια συναινετική εκλογή διοίκησης στην ΕΡΤ  για να παραμείνει δημόσια τηλεόραση. 

Την ίδια ώρα σημείωσε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί με αυτό το νομοσχέδιο να περάσει στα κρυφά αυξήσεις αμοιβών στα golden boys τη ΕΡΤ και δώρα προς τους καναλάρχες, αγνοώντας την κοινωνία, ενώ φέρνει και νομοσχέδιο για αυξήσεις επιτελικών στελεχών της ΑΑΔΕ.  

Μετά από τα παραπάνω, ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει ότι δεν έχει νόημα να παραμείνει στη διαδικασία, είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Και συνέχισε: «Σας καταγγέλλουμε κ. Λιβάνιε, κι εσάς και κυρίως τον κ. Μητσοτάκη που τα ενορχηστρώνει και θα αποχωρήσουμε από τη διαδικασία ψήφισης και θα εξηγήσω και σε λίγη ώρα στον Πρόεδρο της Βουλής ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Η βουλή, δεν μπορεί να μπει ούτε στον πάγο ούτε στην καραντίνα, στη βουλή θα υπάρχει αντίλογος και λογοδοσία και θα σέβεστε τη διαφορετική άποψη».

ΕΡΤΣΥΡΙΖΑΚυβέρνησηΒουλήΜΜΕHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα