Απογοητευμένος ο Βορίδης για τα ποσοστά της ΝΔ: «Ευχαριστημένοι θα ήμασταν με 41%, μη λέμε άλλα αντί άλλων» (video)

Δεν κρύβουν κορυφαία στελέχη της ΝΔ την απογοήτευσή τους για τα ποσοστά που δείχνουν τα exit polls και οριακά φέρνουν το κόμμα στο 30%. Ο πρωθυπουργός τόνιζε στην προεκλόγική του εκστρατεία πως ο πήχης είναι το 33% των προηγούμενων εκλογών, αλλά αυτό δείχνει ένα σενάριο μη ρεαλιστικό πλέον.

Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκε ο Μάκης Βορίδης κατά την παρουσία του στο πάνελ του Mega, λέγοντας

ότι ευχαριστημένος θα ήταν με το 41% των βουλευτικών εκλογών. Προσπάθησε να δικαιολογήσει το αποτέλεσμα λέγοντας πως το 33% των προηγούμενων ευρωεκλογών ήταν το ανώτερο που έχει πάρει η ΝΔ την τελευταια 20ετία.

«Παίρνουμε τις ευρωεκλογές με τις ευρωεκλογές. Δεν είναι λογικό να παίρνουμε ως κριτήριο ότι μας βολεύει. Ευχαριστημένος θα ήμουν αν παίρναμε 41%. Επειδή είμαστε ρεαλιστές και δεν είμαστε στον κόσμο μας και καταλαβαίνουμε τα χαρακτηριστικά της κάλπης αυτής, η κάλπη την τελευταία 20ετια, το μεγαλύτερο ποσοστό μας ήταν το 33%. Το να ακούω ότι έπεσε 10 μονάδες, είναι εκτός τόπου και χρόνου. ‘Αλλα αντί άλλων» είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς εξηγεί ότι ψηφοφόροι πήγαν εκ των δεξιών, αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την φράση του λόγω συνδέσεων.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2024: Αποτελέσματα στο 39,41% της επικράτειας

Ευρωεκλογές 2024: Πρωτιά ΝΔ με 30% – Μάχη στην…ουρά για πέντε – Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για τα αποτελέσματα

Ευρωεκλογές: Το «Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας» μεγάλο προβάδισμα σε Ξάνθη και Ροδόπη

Keywords
Τυχαία Θέματα