Αποκάλυψη: Γι' αυτό χώρισα την Αντζελίνα Τζολί (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Όταν έγινε ο γάμος τους, θεωρήθηκε ως το γεγονός της χρονιάς για τον κόσμο της σόουμπιζ, αλλά και η μεγάλη έκπληξη, καθώς κανείς δεν είχε δει να έρχεται το χαρμόσυνο γεγονός.

Φυσικά, λίγο μετά και αφού είχαν κυκλοφορήσει απίστευτες φήμες για ναρκωτικά και οργιαστικό lifestyle, το ζευγάρι χώρισε φιλικά και ακολούθησε διαφορετικούς δρόμους.

Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί και τον -κατά 22 χρόνια μεγαλύτερό της- Μπίλι Μπομπ Θόρντον, που είχαν παντρευτεί το 2000 και χώρισαν το 2003, αφού πρώτα

είχαν σοκάρει τους πάντες, καθώς ο καθένας τους είχε σε μενταγιόν λίγο αίμα του άλλου.

Όπως ο γάμος, έτσι και τα αίτια του χωρισμού του ζευγαριού είχαν συνοδευτεί από πάρα πολλές φήμες, όσον αφορά στους λόγους που Τζολί και Θόρντον επέλεξαν να μην είναι πια μαζί.

Ωστόσο, πρόσφατα -15 χρόνια μετά το χωρισμό- ο Θόρντον ανέλαβε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας γιατί αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την Τζολί. «Θυμάμαι ότι περάσαμε υπέροχα μαζί», είπε ο Θόρντον σε συνέντευξή του σε αμερικανικό ΜΜΕ. Ωστόσο, προσέθεσε ότι «είχαμε διαφορετικούς τρόπους ζωής. Η ίδια έχει έναν "παγκοσμιοποιημένο" τρόπο ζωής και εγώ είμαι... αγοραφοβικός».

Ο Θόρντον τόνισε ότι «αυτός είναι πιθανόν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν είμαστε μαζί, λόγω διαφορετικών δρόμων στη ζωή που θέλαμε να ακολουθήσουμε».

Αντζελίνα ΤζολίΜπίλι Μπομπ ΘόρντονδιαζύγιοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα