Μπέττυ Μαγγίρα: «Ήρθα στον ΑΝΤ1 για να ριζώσω» – Τι είπε στην πρεμιέρα του «Ι Love Σου Κου»

Πρεμιέρα έκανε στον ΑΝΤ1 έκανε το «I Love Σου Κου» με τη Μπέττυ Μαγγίρα στο… τιμόνι.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο «εξοχικό» της και είπε: «Καλημέρα! Καλωσήρθατε στο «I love Sou Kou»! Καλωσήρθατε στο εξοχικό μας! Το υπέροχο δίπατο εξοχικό μας. Έχουμε δωμάτια επάνω, ξενώνες για όλους όσους θα φιλοξενηθούν τα

Σαββατοκύριακα που έρχονται. Έχουμε τζάκι. Έχουμε βεράντα, τρελένομαι για βεράντες με αίθριο. Θα ζήσουμε όλες τις εποχές εδώ παρέα. Έχω πολύ τρακ… Πρεμιέρα είναι αυτή, έτσι είναι οι πρεμιέρες έχουν πολύ τρακ…».

«Μια ανάσα θέλω να παίρνετε. Μια χαρά, μία διαφυγή από την καθημερινότητα και τη σκληρή επικαιρότητα που ζούμε τον τελευταίο καιρό. Κάθε Σαββατοκύριακο θα πίνουμε καφέ παρέα, θα περνάμε φανταστικά, θα χαλαρώνουμε. Θα περνάμε ωραία», συνέχισε.

«Θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 για τη μεγάλη αγκαλιά που άνοιξε για μένα και με υποδέχτηκε τόσο θερμά. Νιώθω πραγματικά εδώ σαν το σπίτι μου και μιας και νιώθω σαν το σπίτι μου, νομίζω ότι ήρθα για να ριζώσω. Αυτό θέλω να πω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Επιτυχία όμως για μένα, δε κάνουν μόνο οι μονάδες, αλλά οι ομάδες», συνέχισε, υποδεχόμενη τους συνεργάτες της Δημήτρη Μακαλιά, Τάσο Μπιμπισίδη και Τζο Κουτσοκώστα.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Παρασκευής: Η διπλή πρωτιά και η …ανάσα της Δανάης Μπάρκα

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Σαββάτου (Video)

Σασμός: Τι αποκαλύπτει η Δανάη Παππά για τον τρίτο κύκλο και τον Ανδρέα Βρουλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπέττυ Μαγγίρα, Ήρθα, ΑΝΤ1, Ι Love Σου Κου,betty mangira, irtha, ant1, i Love sou kou