Χαλκιδική: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar και άλλοι τρεις – Στον ανακριτή θα οδηγηθούν οι άλλοι τέσσερις συλληφθέντες

Ελεύθερος αφέθηκε ο ιδιοκτήτης του beach bar της Χαλκιδικής στο οποίο σημειώθηκαν σοβαρές συμπλοκές με τραυματισμούς και πυροβολισμούς.

Στο επεισόδιο, πίσω από το οποίοι οι αρχές βλέπουν διαμάχη κυκλωμάτων από την Βουλγαρία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του beach bar και άλλοι τρεις που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συμπλοκής αφέθηκαν ελεύθεροι. Αντίθεταμ κρατούνται άλλοι

τέσσερις, οι οποίοι παραπέμπονται στην ανάκριση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σήμερα, εν τω μεταξύ, κυκλοφόρησαν νέα βίντεο που δείχνουν την αγριότητα της συμπλοκής, αλλά και όσα διαδραματίζονται έξω από το μπαρ μέχρι και τις συλλήψεις των δραστών.

Σύμφωνα με τον βουλγαρικό τύπο, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστά πρόσωπα του υποκόσμου της Βουλγαρίας. Οι πέντε που συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, είναι από ηλικία 30 ως 45 ετών και είναι περισσότερο γνωστοί με τα παρατσούκλια τους στην πατρίδα τους.

Ο 45χρονος ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική, ο οποίος διατηρεί και ένα εστιατόριο στη Σόφια, φέρεται να είναι φίλος με τον 55χρονο αρχηγό της ομάδας που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο, που είναι γνωστός ως «ο Βέλγος» και σε βάρος του στη Βουλγαρία εκκρεμούν κατηγορίες καθώς έπρεπε να βρίσκεται ήδη στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννενα: Πλημμύρισαν οι δρόμοι από το ξαφνικό μπουρίνι (Video)

Άνδρος: Ελεύθερος ο πλοίαρχος του «ΣΑΟΝΗΣΟΣ», ορίστηκε τακτική δικάσιμος

Φωτιά στον Αμπελώνα Θεσπρωτίας – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαλκιδική, Ελεύθερος,chalkidiki, eleftheros