Δεν έχασε την ευκαιρία ο Τραμπ: Αποδίδει τη βουτιά των αγορών στην Κάμαλα Χάρις

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε σήμερα να μετατρέψει την κατακρήμνιση των παγκόσμιων αγορών σε πολιτικό ζήτημα, βοηθώντας να γίνει το hashtag #kamalacrash το Νο. 1 δημοφιλές θέμα στο X.

Στον λογαριασμό του στο Truth Social, ο Τραμπ δημοσίευσε το “KAMALA CRASH!” Ακολούθησε γρήγορα το “KAMALA CRASH vs. TRUMP CASH!”.

Οι δεξιοί λογαριασμοί στο X, συμπεριλαμβανομένων των Libs of TikTok, RNC Research και End

Wokeness, ακολούθησαν γρήγορα καθώς προσπάθησαν να εκμεταλευτούν την πτώση της αγοράς παρουσιάζοντάς την ως αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων που αποτυπώνουν αυξημένα ποσοστά για την Κάμαλα Χάρις.

Trump was right. #KamalaCrash pic.twitter.com/6b9IGyOihv

— Libs of TikTok (@libsoftiktok) August 5, 2024

It's the #KamalaCrash!!!!pic.twitter.com/51XykOtIFa

Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) August 5, 2024

Την ίδια ώρα, η πλατφόρμα X, που ανήκει στον υποστηρικτή του Τραμπ, Έλον Μασκ, έχει τεθεί υπό έλεγχο για διακίνηση ψευδών και παραπλανητικών πληροφοριών ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου. Σήμερα, αξιωματούχοι από τη Μινεσότα, την Πενσυλβάνια, το Μίσιγκαν, το Νέο Μεξικό και την Ουάσιγκτον δήλωσαν ότι το στοιχείο τεχνητής νοημοσύνης του X, Grok, παραπλάνησε τους χρήστες σχετικά με τις προθεσμίες των ψηφοφοριών μετά την απόσυρση του προέδρου Τζο Μπάιντεν από την υποψηφιότητά του για επανεκλογή.

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ, γερουσιαστής από το Οχάιο, Τζέι – Ντι Βανς, δημοσίευσε επίσης μια ανάρτηση στο X, γράφοντας: «Αυτή η στιγμή θα μπορούσε να προκαλέσει μια πραγματική οικονομική καταστροφή σε όλο τον κόσμο. Απαιτεί σταθερή ηγεσία – όπως ο Πρόεδρος Τραμπ για τέσσερα χρόνια. Η Κάμαλα Χάρις φοβάται πολύ να απαντήσει σε ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης και δεν μπορεί να μας οδηγήσει σε αυτές τις ταραγμένες στιγμές».

This moment could set off a real economic calamity around the globe. It requires steady leadership–the kind President Trump delivered for four years.

Kamala Harris is too afraid to answer media questions and cannot lead us in these troubled times. #WheresKamala

— JD Vance (@JDVance) August 5, 2024

Ωστόσο, πρόσθεσε το δικό του hashtag: «#WheresKamala».

Διαβάστε επίσης:

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Την Τετάρτη η αίτηση παρέμβασης στη δίκη κατά του Ισραήλ στη Χάγη

Μπανγκλαντές: Στους 56 οι νεκροί στις ταραχές που συνεχίζονται σε όλη τη χώρα μετά την παραίτηση της πρωθυπουργού

Η Βρετανία ερευνά εάν κρατικοί παράγοντες υποδαυλίζουν τις ακροδεξιές φιέστες μίσους – Τα social media και οι «φάρμες» των τρολ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραμπ, Αποδίδει, Κάμαλα Χάρις,trab, apodidei, kamala charis