Δέσποινα Βανδή: «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων»

Η ακύρωση της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή στην Σμύρνη έγινε αφορμή να δεχτεί «πόλεμο» στα social media από Τούρκους χρήστες. Τα πυρά στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης συνεχίζονται ενώ επίθεση δέχεται τόσο ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης όσο και η κόρη της Μελίνα. Τι ειπε η τραγουδίστρια στο Open για το συμβάν.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωί, η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να τραγουδήσει σε προγραμματισμένη φιλανθρωπική συναυλία στον Τσεσμέ της Τουρκίας

καθώς αντιλήφθηκε ότι έχει αναρτηθεί στον χώρο της συναυλίας αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ. Έπειτα, η δημοφιλής τραγουδίστρια δέχθηκε δριμεία επίθεση τόσο από τους διοργανωτές της συναυλίας όσο και από τα τουρκικά ΜΜΕ.

«Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων. Ζήτησα να φύγει η φωτογραφία του και στη θέση της να μπει μία ελληνική σημαία πλάι στην τουρκική» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή στο Open σύμφωνα με όσα είπε η Σοφία Ζαχαράκη.

Αυτή η απόφαση της ακύρωσης της συναυλίας ξύπνησε εθνικιστικά αντανακλαστικά στην Τουρκία, τα οποία πυροδότησε και η δήμαρχος του Τσεσμέ με τις σκληρές δηλώσεις της. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η live τοποθέτηση της τραγουδίστριας στα ελληνικά μέσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί δυο ώρες η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και οι συνεργάτες της βρίσκονταν σε διαβουλεύσεις με την διοργάνωση της συναυλίας αλλά και τους υπεύθυνους του Τουρκικού Ιδρύματος Παιδείας προκειμένου να κατέβει η αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ, συζητήσεις οι οποίες εκ του αποτελέσματος απέβησαν άκαρπες.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στον Τρίλοφο: Από έκρηξη μετασχηματιστή εκτιμάται πως ξεκίνησε – Ζημιές σε δύο σπίτια – Σε επιφυλακή η πυροσβεστική

Κτηνωδία στην Ημαθία: Οδηγός αγροτικού έδεσε και έσυρε σκύλο στην άσφαλτο – Σκληρό βίντεο

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χωρίς τέλος τα σχόλια μίσους στα social media μετά την ακύρωση της συναυλίας στην Τουρκία – «Μην ξαναέρθετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δέσποινα Βανδή, Δεν, Ελλήνων,despoina vandi, den, ellinon