Διαδικαστικά και διευκόλυνση της καμπάνιας των υποψηφίων στο τραπέζι της ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ

Σε προεκλογικούς και προσυνεδριακούς ρυθμούς βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με την Πολιτική Γραμματεία ύστερα από αρκετό καιρό να συνεδριάζει για διαδικαστικά θέματα.

Στην συνεδρίαση, μετείχε σημειώνεται δια ζώσης η Θεοδώρα Τζάκρη και εξ αποστάσεως ο Γιάννης Ραγκούσης, αλλά

το προσωπικό τους ζήτημα δεν τέθηκε με κανέναν τρόπο σύμφωνα με πηγές του κόμματος.

Στην συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ, έγινε ενημέρωση για τις υποψηφιότητες και συζήτηση για τον τρόπο διευκόλυνσης των υποψηφίων στις καμπάνιές τους.

Ειδικότερα, η γραμματέας της ΚΕ ενημέρωσε για τον επίσημο φάκελο που κατέθεσε σήμερα ο Παύλος Πολάκης και για την σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας Φάμελλου, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ακόμη καταθέσει τα απαιτούμενα συνοδευτικά, δηλαδή τις 30 υπογραφές και το πόθεν έσχες.

Αποφασίστηκε η διευκόλυνση από το κόμμα όλων των υποψηφίων με πρόσβαση σε λίστες ΜΜΕ και δημοσιογράφων, λίστες μελών, κλπ που θα παραλάβει ο εκπρόσωπος που θα ορίσουν.

Ενημέρωση έγινε και από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκο Παππά, για τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες και την τακτική που θα ακολουθηθεί στη Βουλή το επόμενο διάστημα, δουλειά που όπως ειπώθηκε πρέπει να προχωρήσει παράλληλα με την εκλογική διαδικασία.

Αναφέρθηκε ειδικότερα στην τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα κόκκινα δάνεια και έγινε συζήτηση για το ενδεχόμενο να στηρίξουν την εν λόγω πρωτοβουλία και άλλα προοδευτικά κόμματα.

Έγινε μια πρώτη συζήτηση για τους άξονες πολιτικής απόφασης για τα κείμενα του προσυνεδριακού διαλόγου.

Για τον ορισμό ΚΟΕΣ (Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου) και Επιτροπής Θέσεων, τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τις Γιώτα Μπελώνη, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Ελένη Συμεωνίδου έχει αναλάβει να διασταυρώσει τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν και να τις συγκροτήσει.

Διαβάστε επίσης:

Reuters: Mητσοτάκης και Ερντογάν συμφώνησαν να αρχίσουν συνομιλίες για τις θαλάσσιες ζώνες

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Τροποποιεί το νομικό πλαίσιο στην έκδοση νέων ταυτοτήτων μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ

Τετ α τετ Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό του Λιβάνου – «Ανάγκη αποκλιμάκωσης για να μην επεκταθεί ο πόλεμος»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαδικαστικά, ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ,diadikastika, pg syriza