Διακοπές Καραμανλή με πολλούς συμβολισμούς

Ενδιαφέρουσες σημειολογικά διακοπές κάνει ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος βρίσκεται στην Πύλο.

Μάλιστα φωτογραφήθηκε και με τον γιο του έτερου πρώην προέδρου της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία στα social media με το σχόλιο: «Τιμή μου».

Και λέμε ενδιαφέρουσες σημειολογικά, γιατί, καθώς φαίνεται, επιβεβαιώνουν ότι οι δύο «πρώην» της Ν.Δ. έχουν έρθει κοντά το τελευταίο

διάστημα. Άλλωστε η… εκρηκτική κοινή τους παρουσία στο Πολεμικό Μουσείο, στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη τον περασμένο Ιούλιο, είχε αποτελέσει… talk of the town για μεγάλο διάστημα, ιδίως στον χώρο της Κεντροδεξιάς.

Πάντως, προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για νέες… κοινές πολιτικές δραστηριότητές τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περιμένουν να μπει το φθινόπωρο και να δουν αν οι θέσεις και οι απόψεις τους για διάφορα θέματα – από τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών μέχρι τα ελληνοτουρκικά – ακούστηκαν και… εισακούστηκαν από την κυβέρνηση. Για να δούμε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Φαραντούρης, η… Αντιγόνη και η αποκάλυψη για την ευρωπαία εισαγγελέα και τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Χάος στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξέσπασμα Νίκου Μωραΐτη κατά Τσίπρα – «Έκανε την Αριστερά κουρελόχαρτο με τους αριβίστες του»

Σωκράτης Φάμελλος, Δώρα Τσαμπάζη: Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη μετά από ανάρτηση για δήθεν σχέση τους

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διακοπές Καραμανλή,diakopes karamanli