Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι γράφουν τα ξένα Μέσα

Το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και η αγριότητα του έκανε το γύρο του κόσμου. Μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα αναφέρθηκαν εκτενώς στη δολοφονία της 20χρονης μητέρας αλλά και στον τρόπο με τον οποίο οι δράστες κινήθηκαν.


Το πρακτορείο Reuters σε εκτενές ρεπορτάζ του αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι συνηθισμένη σε δολοφονίες από συμμορίες, ωστόσο, το ειδεχθές έγκλημα με τον στραγγαλισμό της μητέρας

μπροστά στο μωρό της συγκλονίζει.


Ενώ η Βρετανική Mirror γράφει: Βρετανίδα 20 ετών, δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της κορούλας της που είναι μόλις 11 μηνών. Και συνεχίζει τέσσερις διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυκά Νερά. Η μητέρα όπως και ο σκύλος της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο. Οι κακοποιοί δολοφόνησαν τη γυναίκα δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, το οποίο το πρωί βρέθηκε από τους αστυνομικούς δίπλα στη νεκρή μητέρα του, σε κατάσταση σοκ να κλαίει.


Αλλά και η Daily mail έχει ρεπορτάζ για τη στυγνή δολοφονία: Ληστές βασάνισαν και δολοφόνησαν 20χρονη Βρετανή μητέρα μπροστά στα μάτια της μόλις έντεκα μηνών κορούλας της στην Ελλάδα. Νωρίτερα, οι δολοφόνοι ακινητοποίησαν τον σύζυγό της δένοντάς τον σε καρέκλα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, σήμερα τα ξημερώματα. Η 20χρονη Καρολάιν στραγγαλίστηκε στη σοφίτα της οικογένειας. οι ληστές αρχικά σκότωσαν και εν συνεχεία κρέμασαν το σκυλί της οικογένειας.


Αλλά και οι The Times αναφέρουν: Ληστές στραγγάλισαν μέχρι θανάτου Βρετανίδα μητέρα μπροστά στα μάτια της μόλις 11 μηνών κορούλας της εισβάλλοντας στο σπίτι της οικογένειας σε προάστιο των Αθηνών σήμερα το πρωί, όπως δήλωσε η ελληνική αστυνομία. Οι δολοφόνοι βασάνισαν την 20χρονη Καρολάιν στη σοφίτα του σπιτιού της στα Γλυκά Νερά όπου κοιμόταν με το μωρό της. Η άτυχη γυναίκα γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά είχε βρετανικό διαβατήριο.


Νεαρή μητέρα δολοφονήθηκε μπροστά στην κορούλα της στην Ελλάδα, είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας «euroweeklynews». Η Βρετανή μητέρα, 20 ετών, βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από την εισβολή διαρρηκτών στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Keywords
Τυχαία Θέματα