Έκλεισε Μαρσιάλ η ΑΕΚ, την Τετάρτη στην Αθήνα ο Γάλλος πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της ΑΕΚ βρίσκεται προ των πυλών. Ο Αντονί Μαρσιάλ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Ένωση με τις δύο πλευρές να έχουν ανταλλάξει τα απαραίτητα έγγραφα και την Τετάρτη το βράδυ ο 28χρονος Γάλλος πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Την μεταγραφή είχε αποκαλύψει χθες

το βράδυ ο Ισπανός δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο και λίγο αργότερα ο Ιταλός Φαμπρίτσιο Ρομάνο είχε κάνει αναφορά πως οι δυο πλευρές είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια, με τον νέο ιδιοκτήτη της Ένωσης, Μάριο Ηλιόπουλο, να κάνει μια εντυπωσιακή ρελάνς στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η μυθική συμφωνία των δυο πλευρών είναι για τριετές συμβόλαιο με απολαβές της τάξης των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Με πιο απλά λόγια μέχρι το 2027 ο μέχρι πρότινος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ!

O 28χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από τους Κόκκινους Διαβόλους ύστερα από εννέα χρόνια, με 317 εμφανίσεις, 90 γκολ και 47 ασίστ, έχοντας έναν ενδιάμεσο δανεισμό στη Σεβίλλη (12 εμφανίσεις, 1 γκολ, 1 ασίστ). Με το εθνόσημο της Γαλλίας έχει 30 συμμετοχές, έχει βρει δις τον δρόμο προς τα δίχτυα και το 2021 πανηγύρισε την κατάκτηση του Nations League.

To 2015 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δώσει 60 εκατομμύρια ευρώ στη Μονακό για την αγορά του. Στα χρόνια που έμεινε στο «Ολντ Τράφορντ» πανηγύρισε δυο League Cup, ένα FA Cup, ένα Community Shield και το Europa League της σεζόν 2016-17.

Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το πανό στην Κύπρο – «Η ομάδα είναι πάνω από κάθε προσωπική θέση και άποψη»

Μπήκαν… με άγριες διαθέσεις στο νέο Champions League Γιουβέντους και Άστον Βίλα

Euronews για δημογραφικό: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει ανησυχητική πληθυσμιακή κατάρρευση

Keywords
Τυχαία Θέματα