Εκλογές 2023: Οι πολιτικοί αρχηγοί που δεν έχουν… επικοινωνιολόγους

Μεγάλη συζήτηση για το εάν η καρδούλα που σχημάτισε με τα χέρια του ο Δημήτρης Κουτσούμπας «κατακεραυνώνοντας» την Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν αποτέλεσμα συμβουλής επικοινωνιολόγου γίνεται τις τελευταίες ώρες στα Social Media.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr η κίνηση του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ ήταν αυθόρμητη και καμία υπόδειξη δεν του

έγινε. Όπως και η ατάκα «Αυτοί Είστε» που έχει χαραχθεί τόσο στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων όσο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι επίσης αυθόρμητη. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εν ολίγοις δεν έχει επικοινωνιολόγους και αυτό από μόνο του είναι αρκετά ενδιαφέρον αν σκεφτεί κανείς ότι είναι από τους δημοφιλείς αρχηγούς κομμάτων.

Επικοινωνιολόγο δεν έχει επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παρά τις πιέσεις και τις προτάσεις  που έχει δεχθεί για να συμπεριλάβει στην ομάδα του επικοινωνιολόγους ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, έχει αρνηθεί.

Πολλά μπορεί να προσάψει κανείς και στον Κυριάκο Βελόπουλου αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει επικοινωνιακά χαρίσματα ενώ γνωρίζει πως να προσεγγίζει το εκλογικό του κοινό, κάτι που φάνηκε και στο debate των πολιτικών αρχηγών. Τα όσα λέει βέβαια είναι άλλο θέμα. Όντας ο ίδιος δημοσιογράφος δεν έχει επικοινωνιολόγους στο team του, ωστόσο πρόσφατα εντάχθηκε στο κόμμα του και στον Νότιο Τομέα της Αθήνας ο Σωτήρης Τζούμας, ο οποίος είναι γνωστός επικοινωνιολόγος.

Διαβάστε επίσης:

Ακρίτα κατά Λιάγκα για το «35% του ΣΥΡΙΖΑ»: Έχεις μένος γιατί δεν έρχομαι στην εκπομπή σου

ΠΑΣΟΚ: Πώς βλέπει ο Γιώργος Παπανδρέου τις εκλογές της 25ης Ιουνίου – Τι λέει στους συνεργάτες του (videos)

Ο Σκυλακάκης και οι προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα