Έλεν ΝτεΤζενέρις: «Μετά από μια ζωή που νοιαζόμουν, απλά δεν μπορώ πια»

Ιδιαιτέρως αποκαλυπτική ήταν η Έλεν ΝτεΤζενέρις στο τελευταίο της stand-up σόου στο Netflix, «For Your Approval με την πρώην talk show παρουσιάστρια να δηλώνει περήφανη για το ποια έχει γίνει τέσσερα χρόνια αφότου χαρακτηρίστηκε ως «κακιά», με πολλούς να καταγγέλλουν τότε ότι ηγείτο ενός τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Επισημαίνοντας ότι για χρόνια προσπαθούσε με το επάγγελμά της να κάνει τους πάντες να γελούν, πλέον δεν νοιάζεται για το τι θα πουν οι άλλοι , από τη στιγμή που η ίδια γνωρίζει ποια είναι στην

πραγματικότητα.

Ellen DeGeneres says she’s ‘proud’ of who she’s become after being labeled as ‘mean’ in toxic workplace scandal https://t.co/06YmndCzF1 pic.twitter.com/0KDiFZUjFa

— Page Six (@PageSix) September 25, 2024

«Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι ανοιχτός στις ερμηνείες όλων. Και είμαι σίγουρη ότι έχετε ακούσει το ρητό που λέει: “Το τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα δεν με αφορά”. Επειδή οι άνθρωποι θα πουν όλα τα είδη των πραγμάτων και δεν έχεις κανέναν έλεγχο πάνω σε αυτό. Αλλά εσύ ξέρεις την αλήθεια και αυτό είναι το μόνο που μετράει» είπε και πρόσθεσε:

«Αν τους αρέσεις, είσαι μέσα, και αν όχι, είσαι έξω. Και πέρασα μια ολόκληρη ζωή προσπαθώντας να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους και νοιαζόμουν πάρα πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα. Έτσι, η σκέψη ότι κάποιος θα σκεφτόταν ότι είμαι κακιά ήταν καταστροφική για μένα και με έτρωγε για πολύ καιρό. Μετά από μια ζωή που νοιαζόμουν, απλά δεν μπορώ πια. Γι’ αυτό και δεν το κάνω. Αλλά αν είμαι ειλικρινής… και έχω την επιλογή να με θυμούνται οι άνθρωποι ως κάποιον που ήταν κακός ή κάποιον που ήταν αγαπητός […] Επιλέγω αυτό», εξήγησε, ενώ δήλωσε «ευτυχισμένη που δεν είναι αφεντικό ή μάρκα ή διαφημιστική πινακίδα, αλλά απλά ένας άνθρωπος».

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο στόχαστρο όταν οι εργαζόμενοι του ομώνυμου talk show της – το οποίο διήρκεσε 19 σεζόν από το 2003 έως το 2022 – ισχυρίστηκαν δημοσίως ότι η ντε Τζενέρις είχε δημιουργήσει στο πλατό ένα κλίμα εκφοβισμού, ρατσισμού και φόβου. Το σκάνδαλο είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση τριών κορυφαίων παραγωγών της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

Mega: Μια πήγε, μια έφυγε…

Google doodle: Με διαδραστικό παιχνίδι αφιερωμένο στο ποπ κορν

Τρεις σειρές μυθοπλασίας στα «ορεινά» της τηλεθέασης τη Δευτέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλεν, Τζενέρις, Μετά,elen, tzeneris, meta