ΕΡΤ: Ο Μαγγηριάδης αναλαμβάνει το δελτίο ειδήσεων των 6 στη θέση του Κουβαρά – Όλα τα πρόσωπα του νέου προγράμματος

Τη νέα δομή των δελτίων ειδήσεων και το πρόγραμμα όπως θα παρουσιάζεται καθημερινά από τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε η ΕΡΤ.

Η μεγάλη αλλαγή γίνεται με το κεντρικό δελτίο των 18:00, το οποίο πλέον θα παρουσιάζει ο Απόστολος Μαγγηριάδης, με τον Γιώργο Κουβαρά να διατηρεί την εβδομαδιαία εκπομπή του και ένα ρόλο σχολιαστή.

Ο Μαγγηριάδης θα διατηρήσει και τις εκπομπές «Επίλογος» και «ΕΡΤ Talks», αναβαθμιζόμενος στο

νέο κάδρο της κρατικής τηλεόρασης.

Το Σαββατοκύριακο τη σκυτάλη στην παρουσίαση του δελτίου θα παίρνει ο Γιάννης Μούτσιος.

Τα αναλυτικά δελτία ειδήσεων του ΕΡΤNEWS, θα μεταδίδονται καθημερινά στις 09:00, στις 12:00, στις 15:00, στις 18:00, στις 21:00 και στις 24:00.

Από την ΕΡΤ1, εκτός από το ΕΡTNEWS, θα μεταδίδεται και το δελτίο στις 12:00 το μεσημέρι, που θα παρουσιάζει καθημερινά η Μαρία Σιώζου και το Σαββατοκύριακο η Μαριάννα Πετράκη.

Παράλληλα, το βραδινό αναλυτικό δελτίο στις 21:00, με όλη την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει καθημερινά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και το Σαββατοκύριακο η Βούλα Μαλλά.

Το πρώτο αναλυτικό δελτίο της ημέρας θα μεταδίδεται στις 09:00, καθημερινά με την Αλεξάνδρα Δουβαρά και το Σαββατοκύριακο με τη Σοφία Κωνσταντινίδου.

Στις 15:00 θα ενημερώνει καθημερινά για όλες τις εξελίξεις η Χρύσα Παπασταύρου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η Σμαράγδα Αγορογιάννη.

Το τελευταίο αναλυτικό δελτίο της ημέρας θα παρουσιάζει, στις 24:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Χρύσα Ρουμελιώτη και κάθε Σάββατο και Κυριακή η Ελένη Χρονά.

Ο Γιώργος Κουβαράς θα εξακολουθήσει να παρουσιάζει και να επιμελείται την εβδομαδιαία εκπομπή «Στο κέντρο», με δύο ώρες κάθε εβδομάδα με συνεντεύξεις, αναλύσεις και σχολιασμούς για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Παράλληλα, σε ρόλο σχολιαστή, θα αναλύει και θα δίνει τις προεκτάσεις των σημαντικότερων ειδήσεων στα αναλυτικά δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης:

Deal: Το παιχνίδι χοντραίνει με 70.000 ευρώ στο πιο τυχερό κουτί – Έτοιμο το πρώτο τρέιλερ (Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απογείωσε την τηλεθέαση της ΕΡΤ ο Τεντόγλου (Video)

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου

Keywords
Τυχαία Θέματα