Εύβοια: Θρήνος για τους δύο νέους που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»

Ανείπωτος είναι ο πόνος για τα δυο νέα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο σοκαριστικό τροχαίο, που σημειώθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, στην Εύβοια.

Το ΙΧ όχημα στο οποίο επέβαιναν ο 20χρονος και η συνομήλικη φίλη του από την Ερέτρια συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λάμψακο Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να βρουν και οι δύο τραγικό θάνατο. Ακόμη δύο άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο Α.Ο. Απόλλων

Ερέτριας, στον οποίο είχε ενταχθεί ο 20χρονος στις 26 Ιουλίου, είχε εκφράσει την ευχή για μια καλή σεζόν, περιγράφοντάς τον νεαρό αθλητή ως ένα εξαιρετικό παιδί και αθλητή.

Ωστόσο χθες αναγκάστηκε να κάνει μια ανάρτηση η οποία ράγισε καρδιές.

«Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας. Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων. Είμαστε συντεντριμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει. Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη). Η οικογένεια του Απόλλωνα Ερέτριας νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη», αναφέρει στην ανάρτησή της η ομάδα.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ενώ η τοπική κοινωνία θρηνεί για τον χαμό των δύο νέων.

Όπως δημοσιεύει το eviathema.gr, η τραγωδία είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς ο 20χρονος Γιάννης Κικίδης είχε χάσει τον πατέρα του μόλις πριν από ένα μήνα, στις 3 Αυγούστου, και το μνημόσυνο των 40 ημερών επρόκειτο να τελεστεί την επόμενη ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Νέα πρόγνωση Meteo – Χαλάζι σε Πελοπόννησο και Κρήτη, βροχές και καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Πύργος: 13χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία – «Έχει κακοποιητική συμπεριφορά από τότε που ήμουν 8 ετών»

Λειψυδρία: Εκτροπή νερού ακόμη κι από ποτάμια της λίμνης Κρεμαστών εξετάζει η ΕΥΔΑΠ – Σε λειτουργία 17 γεωτρήσεις στη Μαυροσουβάλα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύβοια, Θρήνος, – Ο Γιαννάκης, Ελένη,evvoia, thrinos, – o giannakis, eleni