Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν έχω κάνει καμιά περιουσία, μόνο δάνεια έχω»

Για τις οικονομικές απολαβές κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής της διαδρομής μίλησε η Φωτεινή Ντεμίρη, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει καταφέρει να κάνει περιουσία, καθώς ουδέποτε υπήρξε ακριβοπληρωμένη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», με αφορμή την περιοδεία της ανά την Ελλάδα με την παράσταση «8 γυναίκες», η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έχει δάνεια, ωστόσο, καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια να ζει με αξιοπρέπεια.

«Καμία περιουσία δεν έχω κάνει, μόνο δάνεια

έχω. Καταρχάς δεν ήμουν ποτέ ακριβοπληρωμένη. Τα μεγάλα ποσά στην τηλεόραση τα παίρνουν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Εγώ από πίσω είχα και μια οικογένεια που έπρεπε να συντηρήσω και με τη δουλειά που κάνουμε, μπορεί να βρεθείς και εκτός για μεγάλα χρονικά διαστήματα άρα δεν είναι εύκολο να αποταμιεύσεις χρήματα. Νιώθω όμως χαρά που ζήσαμε τη ζωή μας μέχρι σήμερα με αξιοπρέπεια» είπε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σπουδές στη Νομική, ένα επάγγελμα το οποίο, ωστόσο, δεν άσκησε.

«Είχα πάρει και την άδεια του επαγγέλματος αλλά ταυτόχρονα τελείωσα και τη δραματική σχολή. Στη Νομική πήγα απλώς για να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Μετά έκανα αυτό που ήθελα εγώ, δηλαδή πήρα τον δικό μου δρόμο για να παλέψω για το όνειρο μου. Γεννήθηκα για να είμαι ηθοποιός και αυτό ήταν πάντα το όνειρο μου» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Σακίρα: Η βραδινή έξοδος με γοητευτικό άνδρα και οι φήμες για… νέο ειδύλλιο!

Νικ Κάνον για Μαράια Κάρεϊ: «Θα επέστρεφα, δεν με θέλει»

Μπεν Άφλεκ: «Δεν ήταν ποτέ ευπρόσδεκτος στον κύκλο της Τζένιφερ Λόπεζ»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτεινή Ντεμίρη, Δεν,foteini ntemiri, den