Φωτιά στην Αττική: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συντονιστικό κέντρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί στο συντονιστικό κέντρο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και ενημερώθηκε για την πορεία της φωτιάς που καίει στην Αττική.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο συντονιστικό κέντρο του υπουργείου και ενημερώθηκε για τη εξέλιξη της φωτιάς στην Αττική και τις επιχειρήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός επέστρεψε εσπευσμένα από τα Χανιά όπου

βρισκόταν σε καλοκαιρινές διακοπές εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης.

Από την πρώτη στιγμή, ο κ. Μητσοτάκης ήταν σε απευθείας επικοινωνίας με συνεργάτες του, αλλά και με τον αρμόδιο υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια που βρισκόταν επί ποδός για τον συντονισμό των δυνάμεων πυρόσβεσης και πέρασε το βράδυ στο κτίριο «Φάρος» της Πολιτικής Προστασίας.

Σήμερα, από το πρωί ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται σε συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ παρόντες θα είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης, καθώς αμφότεροι «επιστρατεύτηκαν». Από το Μέγαρο Μαξίμου, την ευθύνη της ενημέρωσης είχε ο διευθυντής Διαχείρισης Κρίσεων Γιώργος Ευθυμίου.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την πορεία της φωτιάς από τον υπουργό, Βασίλη Κικίλια.

Διαβάστε επίσης

Φωτιά στον Βαρνάβα: Σε ετοιμότητα τα κέντρα Υγείας Νέας Μάκρης και Καπανδριτίου και δύο νοσοκομεία

ΣΥΡΙΖΑ: Μπάρκας, Παναγιωτόπουλος, Βέττα θέλουν Κασσελάκη στη θέση Ηλιόπουλου στη Βουλή

Ανδρουλάκης για ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα