Φωτιά στην Αττική: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός γυναίκας σε κτήριο επιχείρησης στα Βριλήσσια

Τραγική τροπή πήρε η μεγάλη φωτιά που κατέκαψε χιλιάδες στρέμματα, σπίτια και επιχειρήσεις στη Βορειοανατολική Αττική, καθώς είχαμε και απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Συγκεκριμένα, απανθρακωμενη σορός, πιθανώς γυναίκας, βρέθηκε από πυροσβέστες εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης στο Πάτημα Βριλησσίων.

Κατά πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το κτήριο της επιχείρησης το οποίο κάηκε κατά το πέρασμα της πυρκαγιάς με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχαν μεταδοθεί πληροφορίες για αγνοούμενη

γυναίκα εργαζόμενη σε επιχείρηση που τυλίχτηκε στις φλόγες στο Πάτημα Βριλησσίων και δεν εθεάθη να βγαίνει από το κτίριο της επιχείρησης.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής δεν είχε επιβεβαιώσει την είδηση, λέγοντας ότι η Πυροσβεστική δεν είχε αναφορά για αγνοούμενη.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε το Star, είχε σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική για αγνοούμενη γυναίκα εργαζόμενη σε εταιρεία που τυλίχτηκε στις φλόγες στο Πάτημα Xαλανδρίου.

Σύμφωνα μe το Star, oι πυροσβέστες ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την επιχείρηση η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς για να εντοπίσουν κάποιο ίχνος της γυναίκας, ωστόσο μέχρι στιγμής οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε νωρίτερα το Star, πρόκειται για μια γυναίκα 60-65 ετών που εργάζεται σε εταιρεία στο Πάτημα Χαλανδρίου και η οποία δεν φαίνεται να βγήκε όταν εκκενώθηκε η εταιρεία και μέχρι αυτή την ώρα δεν απαντά στο κινητό της τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης:

Προσήχθησαν δύο ανήλικοι και οι γονείς τους για τη φωτιά στη Γλυφάδα

Φωτιά στην Αττική: «Καμπανάκι» από Κολυδά για κίνδυνο αναζωπυρώσεων τα ξημερώματα

Η Αττική σε ένα σύννεφο καπνού: Επιβάτης αεροσκάφους σε απογείωση τράβηξε video που προκαλεί απελπισία

Keywords
Τυχαία Θέματα