Φοβερό πέναλτι στη Βραζιλία: Αμυντικός έδιωξε τη μπάλα παίζοντας… «μπιλιάρδο» με άλλη μπάλα (Video)

Απίστευτο ποδοσφαιρικό περιστατικό στα γήπεδα της Βραζιλίας, εκεί όπου τα ξημερώματα η Φλαμένγκο, υποδεχόταν την Κρισιούμα, η οποία είχε καταφέρει να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο μέρος και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της στο δεύτερο για να κρατήσει αποτέλεσμα.

Στο 76′, ωστόσο, ο Πέντρο έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους, που ενέτειναν την πίεσή τους για το δεύτερο τέρμα. Αυτό δεν ερχόταν με τίποτα μέχρι που ο διαιτητής έδωσε ένα από τα πιο απίθανα πέναλτι που έχουν δοθεί: ο Έβερτον πάτησε περιοχή, πήγε να κάνει την ντρίμπλα, ωστόσο μια μπάλα του έκοψε τη φόρα.

Για την ακρίβεια,

στην περιοχή είχε πέσει μια δεύτερη μπάλα, κάτι που λανθασμένα δεν οδήγησε σε διακοπή του αγώνα από τη στιγμή που ήταν σε κεντρικό σημείο στο χορτάρι και δεν απομακρύνθηκε, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων, Μπαρέτο, να καταλαβαίνει ότι δεν προλαβαίνει τη φάση και εκμεταλλευόμενος τη συνθήκη να παίζει… μπιλιάρδο για να αποτρέψει το γκολ.

Ο διαιτητής από τη Βραζιλία, Λίμα Μπαρμπόσα, που φέρει τεράστια ευθύνη μιας και όπως προαναφέρθηκε θα έπρεπε να είχε διακόψει το ματς, έδωσε κίτρινη στον Μπαρέτο και καταλόγισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα για το τελικό 2-1.

Αν και πρωτόγνωρο πάντως, από τη στιγμή που η φάση έφτασε εκεί, η απόφαση για καταλογισμό πέναλτι είναι σωστή.

pic.twitter.com/8RCNKNF0dZ

— midias out of context brasileirão (@midiasbrsao) July 20, 2024

Διαβάστε επίσης:

Eurobasket K20: Στον μικρό τελικό η Εθνική ομάδα, ηττήθηκε εύκολα από τη Γαλλία 69-57

Παναθηναϊκός: Η Μποταφόγκο κοντά στην αγορά του Βαγιαννίδη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τεντόγλου αναχώρησε για το Παρίσι (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φοβερό, Βραζιλία, Αμυντικός, Video,fovero, vrazilia, amyntikos, Video