Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη γαμήλια τελετή – Οι VIP καλεσμένοι

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Costa Navarino για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της επί 10 χρόνια συντρόφου του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ. 

Ο γάμος του Greek Freak είναι προγραμματισμένος για τις 7 το απόγευμα παρουσία συγγενών, φίλων και εκλεκτών καλεσμένων, που έχουν κατακλύσει από την Παρασκευή τη Μεσσηνία.

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν θα είναι θρησκευτικός -δεδομένου ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική- ούτε πολιτικός, αλλά μια υβριδική τελετή στην οποία το ζευγάρι θα δεσμευτεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Στην τελετή θα δώσουν το παρών VIP καλεσμένοι από τον αθλητικό χώρο: Ο αστέρας του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, η καλύτερη τενίστρια όλων των εποχών Σερένα Γουίλιαμς, ο νέος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κίλιαν Εμπαπέ και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, με την οικογένειά του, ο ολυμπιονίκης Εμμανουήλ Καραλής και άλλοι.

Στο πλευρό του ζευγαριού θα βρεθούν συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον Φιλαθλητικό και τους Μιλγουόκι Μπακς, οι τέσσερις ιδιοκτήτες του Αμερικανικού συλλόγου και καλοί φίλοι του ζευγαριού.

Το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Υπενθυμίζεται πως οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφος και μητέρα των τριών παιδιών τους έφτασαν στο ξενοδοχείο «W Costa Navarino» όπου πραγματοποιήθηκε πάρτι με τους καλεσμένους ντυμένους στα λευκά.

Διαβάστε επίσης:

Βούρος για Κατρανίδη: «Ο Γολγοθάς τελείωσε Δάνη – Ξεκουράσου»

Γιάννης Στάνκογλου: «Πάντα προστάτευα την προσωπική μου ζωή – Σέβομαι όσους είναι δίπλα μου»

Συγκινητικός Λαζόπουλος για την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Έβγαζε κωμωδία από μια μεριά που δεν την περίμενες»

Keywords
Τυχαία Θέματα