Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν έβγαλε καθόλου το παλτό της στο γεύμα με τη νορβηγική βασιλική οικογένεια (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο της βασιλικής περιοδείας της Σουηδίας και της Νορβηγίας, το λαμπερό ζευγάρι, ο εστεμμένος πρίγκιπας Χαάκον και η εστεμμένη πριγκίπισσα Μετ-Μάριτ της Νορβηγίας καλωσόρισαν την Κέιτ Μίντλετον και τον Βρετανό πρίγκιπα Ουίλιαμ στο σπίτι τους για μεσημεριανό γεύμα στο Skaugum.

Ενώ ο Χαάκον και η Μετ-Μάριτ έμοιαζαν λαμπεροί και χαλαροί στο σπίτι τους, η Κέιτ Μίντλετον κράτησε αδέξια το παλτό της. Η Δούκισσα

του Κέιμπριτζ απεικονίστηκε με το δαμασκηνί παλτό της, πάνω της σε όλη τη διάρκεια του γεύματος.

Μπορεί βέβαια η θερμοκρασία έξω από το κτίριο να έφτανε τους -6 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο η θερμοκρασία εντός ήταν κανονική.

Αλλά υπάρχει πραγματικά ένας καλός λόγος για τον οποίο το έκανε αυτό. Εκτός από διάφορους άλλους κανόνες του βασιλικού προτοκόλλου, υπάρχει κι ένας κανόνας που δεσμεύει τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας όταν φοράνε παλτό. Συγκεκριμένα, δεν τους επιτρέπεται να αφαιρέσουν δημόσια το παλτό τους, καθώς δεν είναι πρέπον για κυρίες «να γδύνονται δημοσίως» και η αλήθεια είναι ότι στο γεύμα υπήρχαν παντού κάμερες, οπότε η κίνησή της να απομακρύνει το παλτό θα γινόταν δημόσια.

ΝορβηγίαγεύμαΚέϊτ ΜίντλετονπαλτόHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα