Η Μπαντόσα στους 16 του Wimbledon – Ξέσπασε σε κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά του Τσιτσιπά

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρο τραυματισμό στην πλάτη και στην επιστροφή της να μην είχε επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, παρόλα αυτά η Πάουλα Μπαντόσα θύμισε κάτι από τον παλιό καλό της εαυτό και προκρίθηκε στους 16 του λονδρέζικου Open.

Η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά μετά από μία φοβερή μάχη που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες νίκησε τη ρωσίδα αντίπαλό της και πλέον περιμένει να μάθει αν θα αντιμετωπίσει την Ντόνα Βέκιτς ή την Νταϊάνα Γιαστρέμσκα στον 4ο γύρο του Wimbledon.

Η

Μπαντόσα έκανε τα εύκολα δύσκολα στο πρώτο σετ καθώς αν και προηγήθηκε με 5-2 χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να το κατακτήσει με την Ντάρια Κασάτκινα (νο12 της παγκόσμιας κατάταξης) να κάνει το μπρέικ στο τελευταίο γκέιμ του 2ου σετ κατακτώντας με 4-6.

Holding firm @paulabadosa battles back for the win over No.14 seed Kasatkina, snapping her seven-match win streak!#Wimbledon pic.twitter.com/scwUuX0XOF

wta (@WTA) July 5, 2024

Στο τρίτο η Ρωσίδα έκανε πρώτη μπρέικ και έφτασε στο 2-4, αλλά εκεί η Μπαντόσα έβγαλε χαρακτήρα πήρε τέσσερα συνεχόμενα γκέιμ και μαζί και τη νίκη.

What. It. Means @paulabadosa comes through an epic contest against Kasatkina 7-6(6), 4-6, 6-4 to advance to the second week! #Wimbledon pic.twitter.com/NimwsippDu

Wimbledon (@Wimbledon) July 5, 2024

Όταν επέστρεψε στα αποδυτήρια ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησε ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς που την πήρε στην αγκαλιά του ενώ όπως έγραψε στο X «Είμαι περήφανος για σένα».

Proud of you @paulabadosa pic.twitter.com/0xG05RmpCE

— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) July 5, 2024

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε ο Κακλαμανάκης κατά Αυγενάκη και κυβέρνησης – «Γνώριζαν τις πράξεις και παραλείψεις του, χρειάστηκε μια κάμερα για να ξηλωθεί»

Euro 2024: Ο Μερίχ Ντεμιράλ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές από την UEFA για τον χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων»

Euro 2024: Ξεκινούν τα προημιτελικά με ματσάρες Ισπανία – Γερμανία και Πορτογαλία – Γαλλία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαντόσα, Wimbledon – Ξέσπασε, Τσιτσιπά,bantosa, Wimbledon – xespase, tsitsipa