Η διαφορά Αρβανίτη με Φαραντούρη απέναντι στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα εσωκομματικό πεδίο δεν μένει ανεπηρέαστο στον ΣΥΡΙΖΑ από τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

Για παράδειγμα, παρατηρείται ένα περίεργο κλίμα στους ευρωβουλευτές του κόμματος με την κατάσταση που διαμορφώνεται. Ιδίως ανάμεσα στον Κώστα Αρβανίτη και τον Νίκο Φαραντούρη. Για την ακρίβεια τος χωρίζει μία άβυσσος.

Ο μεν Φαραντούρης έχει ήδη δηλώσει «παρών» στην μάχη ηγεσίας, εφόσον αυτό ξεκινήσει. Θεωρεί ότι μία

αλλαγή στην κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ θα ωφελούσε τον χώρο και ο ίδιος είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη. Πιθανόν με στήριξη όλων ή μέρους των «87» και του… τσιπρικού στρατοπέδου.

Από την άλλη ο Αρβανίτης είναι πιο θεσμικός και δεν θέλει εμπλοκή σε αυτή τη φάση. Ειδικά μία προσωπική εμπλοκή στη μάχη ηγεσίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι εκ των «87» τον θεωρούσαν και τον θεωρούν μία καλή λύση απέναντι στον Κασσελάκη σε τυχόν κάλπες για την ηγεσία, αλλά ο ίδιος διαμηνύει ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Πιθανόν να θεωρεί ότι και ο Φαραντούρης βιάστηκε, βάζοντας την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στις μυλόπετρες της κρίσης.

Διαβάστε επίσης:

«Οδομαχίες» στον ΣΥΡΙΖΑ από την ανάρτηση της Ζανέτ Τσίπρα κατά Κασσελάκη, την απάντηση Μωραΐτη και στελεχών

Ο Νίκος Μωραΐτης τρολάρει Σωκράτη Φάμελλο κι ανοίγει νέο μέτωπο με αμφισβητίες του Κασσελάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι γιατροί και η… γιατρειά

Keywords
Τυχαία Θέματα