Η Διαμαντοπούλου δηλώνει ότι δουλεύει από τα… 17 και το X την τρολάει ακατάπαυστα – «Και μετά ήρθε η… Λέσχη Μπίλντεμπεργκ»

Ένα χείμαρρο από καυστικά σχόλια έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε η Άννα Διαμαντοπούλου μίας συνέντευξής της στην οποία δηλώνει ότι δουλεύει από 17 ετών κι έτσι έχει φτιάξει τη ζωή της με τα χέρια και το μυαλό της!

Η ανάρτηση κάνει θραύση στο διαδίκτυο και μάλλον είναι φυσικό, καθώς επιδιώκει τώρα στα στερνά να εμφανιστεί ως ένας άνθρωπος του μόχθου, ενώ στην πραγματικότητα βάδισε στα πιο κρίσιμα χρόνια της ζωής της, ως κομματικό στέλεχος, διορισμένο στις περισσότερες θέσεις.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι το 1985, πριν καν κλείσει τα 26, διορίστηκε νομάρχης Καστοριάς

και το 1986 διορίστηκε γενική γραμματέας Κατάρτισης και αργότερα Νεότητας. Στη συνέχεια διορίστηκε (πάλι) πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ, πόστο που διατήρησε μέχρι το 1993 οπότε και ανέλαβε… γενική γραμματέας Βιομηχανίας – ξανά θέση με διορισμό.

Κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής το 1996, αλλά και πάλι ήρθε ένας ακόμα διορισμός: Στην Κομισιόν, ως κοινοτική επίτροπος.

Με τόσους διορισμούς από το κόμμα, είναι δύσκολο να μην τα καταφέρει ένας άνθρωπος στη ζωή του.

Της ανάρτησής της ακολουθούν σχόλια μέχρι και για την παρουσία της στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Ενδεχομένως αυστηρό, αλλά όχι άδικο.

Γράφει στην ανάρτησή της, που προκάλεσε τη βροχή σχολίων:

«Είμαι ένα παιδί από την επαρχία, από ένα χωριό, γεννημένη σε ένα ορυχείο. Έχω φτιάξει τη ζωή μου με τα χέρια μου και με το μυαλό μου, δουλεύω από τα 17 μου χρόνια. Εγώ δεν σηκώνω γροθιά, πιστεύω ότι ζούμε σε μια άλλη εποχή. Πιστεύω ότι η αντιπολίτευση που χρειαζόμαστε σήμερα, είναι η αντιπολίτευση που φέρνει στην επιφάνεια τα λάθη και τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης που είναι ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα. Λέω την άποψη μου, με έναν τρόπο αναλυτικό και ουσιαστικό, να μιλάει στην καρδιά – όπως μιλάει ένα σύνθημα – αλλά και στο μυαλό των ανθρώπων».

Είμαι ένα παιδί από την επαρχία, από ένα χωριό, γεννημένη σε ένα ορυχείο. Έχω φτιάξει τη ζωή μου με τα χέρια μου και με το μυαλό μου, δουλεύω από τα 17 μου χρόνια. Εγώ δεν σηκώνω γροθιά, πιστεύω ότι ζούμε σε μια άλλη εποχή. Πιστεύω ότι η αντιπολίτευση που χρειαζόμαστε σήμερα,… pic.twitter.com/1bFFcsXkFv

Anna Diamantopoulou (@adiamantopoulou) September 21, 2024

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Παπανώτας: Αιχμές για Γκλέτσο και …μανιφέστο για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης – Δένδιας: Μία φρεγάτα ανάμεσά τους – Πώς ο Δένδιας εξόργισε ξανά το Μαξίμου

Άδωνις υπέρ Όλγας Κεφαλογιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα