Η «βασίλισσα των σαλαχιών» (Phοtos-Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Η 27χρονη Rava Ray, μοντέλο από την Ταϊτή, κάνει καταδύσεις γυμνή και έχει αναπτύξει σχέσεις οικειότητας με την επικίνδυνη υποβρύχια ζωή. Οι τολμηρές πόζες της, της έχουν δώσει το προσωνύμιο η «βασίλισσα των σαλαχιών».

Όπως λέει η ίδια στη Daily Mail, την είχε συνταράξει η πρώτη

φορά που βούτηξε και κολύμπησε με καρχαρίες και παροτρύνει όσους φοβούνται να βουτήξουν και να νιώσουν στο δέρμα τους αυτά τα ζώα.

«Θα τους βοηθήσει να αλλάξουν την αντίληψή τους, θα τους έλεγα να βιώσουν την εμπειρία, αντί να βλέπουν και να ακούν αυτά που λένε οι ταινίες για αυτά τα ζώα» είπε η Rava.

Μετά από αρκετές καταδύσεις άρχισε να ασχολείται με την υποβρύχια φωτογραφία, η οικογένειά της μετακόμισε στη Χαβάι, όπου εκεί άρχισε να κολυμπάει με χελώνες, καρχαρίες και δελφίνια. Λέει ότι δεν ένιωσε ποτέ άγχος και δεν πιστεύει ότι το ένστικτό τους, τα οδηγεί στο να επιτίθενται στους ανθρώπους. Αν και η ίδια έχει δεχθεί δάγκωμα από σαλάχι υποστηρίζει ότι ήταν ατύχημα.

Η ίδια αναφέρει ότι εμπιστεύεται μόνο τρεις φωτογράφους για τις υποβρύχιες επαφές της με την άγρια φύση του βυθού και τη «μαγεία του να κολυμπάς γυμνή με τα σαλάχια» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. «Σε ένα τέλειο κόσμο θα μπορούσα να βουτάω γυμνή συνεχώς» προεσθέτει και χαρακτηρίζει το συναίσθημα ανεπανάληπτο.

σαλάχιαη Βασίλισσα των σαλαχιώνγυμνή κατάδυσηMedia Gallery: Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα