Ιωάννα Τούνη για δημοσιογράφους: «Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα» (Video)

Για τον τρόπο με τον οποίο σχολιάστηκε από τους δημοσιογράφους η περιπέτειά της στο αεροδρόμιο μίλησε η Ιωάννα Τούνη, εκφράζοντας την ενόχλησή της, καθώς -όπως η ίδια εκτιμά- ποτέ κανείς δεν απευθύνθηκε σε εκείνη, προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συνέβη.

«Δημοσιογραφία είναι να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές» προσθέτει κάνοντας λόγο για «ψέμα και σαπίλα».

«Δημοσιογραφία είναι να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές, ότι αυτό που λες συνέβη όντως. Εμένα δεν με παίρνει κανένας τηλέφωνο να μάθει την αλήθεια. Πρώτα λένε ό,τι τους κατέβει κι εμένα θα με πάρουν για να

σχολιάσω τι σχολίασε η τάδε παρουσιάστρια για μένα. Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ερωτήθηκε σχετικά με το γεγονός ότι τη φετινή χρονιά δεν βρίσκεται στα τηλεοπτικά δρώμενα, με τον ίδιο να απαντά ότι όπως είναι πλέον η τηλεόραση, δεν του λείπε καθόλου.

«Μια χαρά, ήρεμα. Μια χαρά, ήρεμα γιατί βλέπω ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει ακόμα περισσότερο, οπότε τέλεια. Δεν τα παρακολουθώ, οπότε ακόμα καλύτερα. Έτσι όπως είναι δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση» είπε, ενώ αναφερόμενος στη Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε:

«Μια χαρά, χαιρετηθήκαμε. Δόξα τω Θεώ είχα και προτάσεις, ήθελα άμα μπορούσα να συνεχίσω κάπου. Είδα όλα αυτά που είχε και προτίμησα το καλύτερο πράγμα για μένα, που είναι και το κομμάτι της ψυχικής μου ηρεμίας και που επιλέγω να είμαι με την οικογένειά μου και τις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες».

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώτης Γιαννάκης: «Δεν έφυγα καλά από τον Άρη» – Τι απαντά για τη σχέση του με τον Νίκο Γκάλη (Video)

50 Cent για Diddy: «Τα λέω εδώ και 10 χρόνια, τώρα απλά ενώνετε τις τελείες με τα όσα ακούγονται για τον Puffy»

Λίαμ Πέιν: Κοκτέιλ ουσιών είχε καταναλώσει πριν τον θάνατό του ο πρώην τραγουδιστής των One Direction

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωάννα Τούνη, Video,ioanna touni, Video